Εφαρμογή Ka-business

Διαγωνισμός Ομορφιάς Mrs. India Worldwide 2019

Time Out

  172 Ινδές καλλονές θα παραστούν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019, στις 7μ.μ. στο «Porto Carras» στη Χαλκιδική για την στέψη της Mrs. India Worldwide !  


 

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός ομορφιάς Haut Monde Mrs. India Worldwide που διεξάγεται επί 9 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2019 στo Ξενοδοχειακό συγκρότημα «Porto Carras» στη Χαλκιδική.Στο φημισμένο διαγωνισμό ομορφιάς συμμετέχουν Ινδές παντρεμένες γυναίκες που ζουν στην Ινδία αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οι οποίες επιζητούν να ζήσουν το όνειρο της στέψης Mrs. India Worldwide 2019.Η εκδήλωση περιλαμβάνει τον διαγωνισμό ομορφιάς, talent show και χορό Bollywood Style. Είναι μια ξεχωριστή εκδήλωση εξωτικής ινδικής ομορφιάς και παράδοσης, σε ένα πρωτόγνωρο θέαμα.


Αξίζει να αναφερθεί πως οι διαγωνιζόμενες θα συμμετέχουν στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.


Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Π.Α.Σ.Γ. ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

 

Η Ινδία, η δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά στον κόσμο μετά την Κίνα, ήταν η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ. Είναι μια χώρα που προσφέρει δυνατότητες συνεργασίας στον κλάδο του τουρισμό & στους επαγγελματίες με ανάπτυξη στους τομείς της εκπαίδευσης των δεξιοτήτων και της εργασίας.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Time Out"
Κοινοποίησε