Η καινοτόμος ελληνική εφαρμογή marketplus.gr

Τεχνολογία

Η εφαρμογή/λογισμικό του  www.marketplusgr.com   είναι μία Καινοτόμος Ελληνική ιδέα του Γιώργου Σύρμου. 


 

H MarketPlusGr να είναι το μέσον Κοινωνικής Δικτύωσης και ο διαμεσολαβητής μεταξύ επιχειρήσεων - καταστημάτων, πελατών και του κοινού.

 

Με αυτό τον τρόπο παροτρύνει τις επιχειρήσεις / καταστήματα να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω των πελατών τους, δίνοντάς τους δώρα.

 

Πως λειτουργεί; Αφού τα προϊόντα τους εμφανιστούν στην πλατφόρμα MarketPlusGr, παρουσιάζοντας τα προϊόντα από τους πελάτες τους, φορώντας τα ή εμφανίζοντάς τα δίπλα τους, αν δεν  γίνεται να φορεθούν.

 

Έτσι, το MarketPlusGr δημιουργεί μια συνεχή παρουσίαση /διαφήμιση των προϊόντων των επιχειρήσεων / καταστημάτων, και των ίδιων των επιχειρήσεων, όλες τις ώρες και τις ημέρες του έτους.

 

Επίσης, οι επιχειρήσεις / καταστήματα, εκτός από την προώθηση των προϊόντων τους, διατηρούν επαφή με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους και αυξάνουν σταδιακά τους πελάτες τους.

Οι εγγραφές είναι δωρεάν. Ο καθένας μπορεί να εγγραφεί, αν θέλει να φορτώσει τα προϊόντα που αγόρασε ή θέλει να ψηφίσει για το καλύτερο προϊόν ή να ενημερωθεί για τις προσφορές μέσω ενημερωτικού δελτίου.

 

Οι πολίτες θα μπορούν επίσης να ανεβάζουν φωτογραφίες ή βίντεο και αγαθά που δεν μπορούν να φορεθούν, αλλά μπορούν να φωτογραφηθούν μαζί τους. Για να φορτώσετε οποιοδήποτε προϊόν, θα πρέπει να φωτογραφηθεί μαζί με τον πολίτη .

 

Διαφορετικά, δεν μπορείτε να το ανεβάσετε στην πλατφόρμα.

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τεχνολογία"
Κοινοποίησε