Ενώθηκαν οι δυο βασικές γραμμές του Μετρό στη Θεσσαλονίκη

Τεχνολογία

  Ενώθηκαν στις 31 Ιουλίου οι σήραγγες της γραμμής της επέκτασης του Μετρό στην Καλαμαριά και η βασική γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης.    

Με το τέλος Ιουλίου συμπίπτει η
Με το τέλος Ιουλίου συμπίπτει η "ένωση" των δύο βασικών γραμμών του Μετρο

 

 

«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για το Μετρό της Θεσσαλονίκης. Η ολοκλήρωση της διάνοιξης των σηράγγων σε όλη την έκταση και των δύο γραμμών, της βασικής και της επέκτασης προς Καλαμαριά, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του έργου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους εργαζόμενους στην Αττικό Μετρό, όσο και τους εργαζόμενους στον ΑΚΤΟΡΑ, την ανάδοχο εταιρία, για την μεγάλη προσπάθεια που μαζί καταβάλαμε εδώ και δυόμισι χρόνια, να αναστήσουμε ένα μεγάλο έργο και να φέρουμε πιο κοντά στην πραγματοποίηση ένα μεγάλο όνειρο για τη Θεσσαλονίκη.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους πολίτες της Θεσσαλονίκης για την εμπιστοσύνη τους και την υπομονή τους και να τους διαβεβαιώσω ότι ανταποκρινόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις στο μεγάλο αίτημα της πόλης, που είναι η ολοκλήρωση και η λειτουργία του Μετρό», δήλωσε ο Πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τεχνολογία"
Κοινοποίησε