Αθλητικά παπούτσια που δένουν μόνα τους τα κορδόνια

Τεχνολογία

  Το νέο ζευγάρι Nike, με την ονομασία Adapt BB, διαθέτει αυτό που η μάρκα των αθλητικών ενδυμάτων ονομάζει «κορδόνια» τα οποία δένονται ή χαλαρώνουν με το πάτημα ένα κουμπιού, είτε μέσω... κινητού τηλεφώνου με την ανάλογη εφαρμογή!  

Κορδόνια που δένονται μόνα τους
Κορδόνια που δένονται μόνα τους

 

Σκηνές από τις δημοφιλείς ταινίες επιστημονικής φαντασίας Back to the Future θα ζήσουν οι φίλοι των παπουτσιών Nike, και γενικά της νέας τεχνολογίας, καθώς τα αθλητικά παπούτσια Nike επόμενης γενιάς έχουν κορδόνια που δένονται μόνα τους! 

Το νέο ζευγάρι Nike, με την ονομασία Adapt BB, διαθέτει αυτό που η μάρκα των αθλητικών ενδυμάτων ονομάζει «κορδόνια» τα οποία δένονται ή χαλαρώνουν με το πάτημα ένα κουμπιού, είτε  μέσω... κινητού τηλεφώνου με την ανάλογη εφαρμογή! 

Σχεδιασμένα για το μπάσκετ, τα παπούτσια μπορούν να προγραμματιστούν για να διατηρούν στη μνήμη διαφορετικές ρυθμίσεις των χρηστών για διαφορετικές περιστάσεις, ενώ οι χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν και ενημερώσεις λογισμικού μέσω του κινητού τηλεφώνου!

Η Nike επιβεβαίωσε επίσης ότι τα παπούτσια θα απαιτούν... φόρτιση με κάθε ζευγάρι να διαθέτει ένα "χαλάκι" επαναφόρτισης. Η μάρκα πρόσθεσε ότι σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη τεχνολογία και σε άλλα υποδήματα στο μέλλον.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τεχνολογία"
Κοινοποίησε