Εφαρμογή Ka-business

Οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Τεχνολογία

   Σημαντική εκπροσώπηση του κλάδου της Τεχνολογίας στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα  

Οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν καλύτερο εργασιακό περιβάλλον
Οι εταιρείες τεχνολογίας έχουν καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

 

Στην έρευνα "Best Workplaces 2019", η οποία διεξήχθη για 17η συνεχή χρονιά στη χώρα µας, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες, ανάλογα µε τον αριθμό των εργαζομένων: 10 "µεγάλες" επιχειρήσεις, που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους, 10 "µεσαίες" εταιρείες, που απασχολούν από 50 έως 250 εργαζόμενους και 5 "µικρές" επιχειρήσεις, που απασχολούν από 20 έως 49 εργαζόμενους.

Στην κατηγορία των εταιρειών με περισσότερους από 251 εργαζόμενους για το 2019 από τον κλάδο της Πληροφορικής διακρίθηκε η Epsilon Net, που βρέθηκε φέτος στη δεύτερη θέση, ενώ την τέταρτη κατέκτησε η Πλαίσιο Computers. Την έκτη θέση κατέλαβε - από τον ευρύτερο κλάδο της Τεχνολογίας, η Victus Networks, ενώ στην όγδοη η Β. ΚΑΥΚΑΣ. 

Σημαντική εκπροσώπηση έχει, για ακόμη μία χρονιά, ο ευρύτερος κλάδος της Τεχνολογίας μεταξύ των εταιρειών, οι οποίες διακρίνονται για το εργασιακό περιβάλλον που προσφέρουν στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του "Great Place to Work Hellas" και της έρευνας "Best Workplaces 2019", της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, οι εταιρείες Τεχνολογίας έχουν και το 2019 δυναμική παρουσία. Το "Great Place to Work Hellas" ανακοίνωσε την Κυριακή 7 Απριλίου 2019, τα αποτελέσματα για το 2019, γνωστοποιώντας τα ονόματα των επιχειρήσεων, που διακρίνονται για το περιβάλλον εργασίας που προσφέρουν.

ΠΗΓΗ ΣΕΠΕ

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τεχνολογία"
Κοινοποίησε