Εφαρμογή Ka-business

Νέο έργο τραπεζικού λογισμικού από την INTRASOFT International στην Κένυα

Τεχνολογία

  Η INTRASOFT International , ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Kenya Police Sacco Limited, κορυφαίο συνεταιριστικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα (SACCO) στην Κένυα, για την παροχή λύσεων Profits ® Sacco Core Banking System και i - Profits ® Internet Banking Solution . Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένες λύσεις από την INTRASOFT για τις ανάγκες των SACCOs στην αγορά της ανατολικής Αφρικής.  


 

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί συνέχεια των σημαντικών επιτυχιών της INTRASOFT International στην αγορά των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κένυα και στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Αφρικής.

 

Η Kenya Police Sacco Society Limited συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων συνεταιριστικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων στη χώρα, έχοντας καταγράψει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Τα μέλη της αριθμούν πάνω από 63.000 και αποστολή της είναι να διευκολύνει τη ροή των αποταμιεύσεων και την παροχή αποδοτικών χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών σε μέλη αλλά και σε πελάτες στην Κένυα και το εξωτερικό. Διαμορφώνοντας τις τάσεις εντός του κλάδου, η Kenya Police SACCO συνεχίζει να επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής για την ενίσχυση των συστημάτων της, τη διασφάλιση επενδύσεων για τα μέλη της και την παροχή κορυφαίων υπηρεσιών.

 

Ο κ. Solomon A. Atsiaya, CEO της Kenya Police SACCO Society, δήλωσε: «Η Kenya Police Sacco Society επικεντρώνεται στην υιοθέτηση των κατάλληλων, οικονομικών και αποδοτικών τεχνολογιών, προκειμένου να παρέχει ασφαλείς, αποτελεσματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες στα μέλη της. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την INTRASOFT International ως τον τεχνολογικό συνεργάτη μας, μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης και προσβλέπουμε σε μια επιτυχημένη συνεργασία.»

 

Η κα. Wambui Mbesa, CEO της INTRASOFT International East Africa, δήλωσε: «Στόχος μας σαν συνεργάτης τεχνολογίας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην διαμόρφωση της βέλτιστης εμπειρίας για τους πελάτες της Kenya Police SACCO, μέσα από τις τεχνολογικές μας λύσεις. Συγχρόνως, κοινό μας στόχο αποτελεί η επιχειρησιακή αριστεία και η διαμόρφωση ισχυρού ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος για την Kenya Police Sacco. Προσβλέπουμε σε μια μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία.»

 

 

 

 

###

Σχετικά με την INTRASOFT International:

Η INTRASOFT International ιδρύθηκε το 1996 και είναι μια κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία στον τομέα των υπηρεσιών Τεχνολογίας των Πληροφοριών και Επικοινωνιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής υψηλής ποιότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Υπουργεία και Δημόσιους Οργανισμούς σε εθνικό επίπεδο, Χρηματοοικονομικά Ιδρύματα, Τηλεπικοινωνιακούς Οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Απασχολεί περισσότερα από 2.000 στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, τα οποία εκπροσωπούν 20 διαφορετικές εθνικότητες και κατέχουν 18 γλώσσες. Με έδρα το Λουξεμβούργο, έχει φυσική παρουσία μέσω γραφείων, υποκαταστημάτων και θυγατρικών σε 13 χώρες (Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Δανία, Ελλάδα, Ιορδανία, Κένυα, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Νότια Αφρική, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Αμερική), ενώ οι διεθνείς της δραστηριότητες εκτείνονται σε πάνω από 70 χώρες παγκοσμίως.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τεχνολογία"
Κοινοποίησε