Εφαρμογή Ka-business

Ολοκληρώθηκαν τα έργα αντιστήριξης των πρανών σε Ν. Μηχανιώνα και Επανομή, ενώ συνεχίζονται στην Αγ. Τριάδα

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Τρία μείζονος σημασίας έργα, των οποίων η ανάγκη υλοποίησης κρινόταν άμεση και επιτακτική, ολοκληρώθηκαν μετά από τις συντονισμένες ενέργειες της δημοτικής αρχής με την κινητοποίηση της αρμόδιας υπηρεσίας.    

 Ν. Μηχανιώνα Κέντρο Υγείας
Ν. Μηχανιώνα Κέντρο Υγείας

Στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας πραγματοποιήθηκε η αποκατάσταση των πρανών σε δύο σημεία. Το ένα βρίσκεται στην περιοχή της πλαζ, ενώ το δεύτερο στην περιοχή του Κέντρου Υγείας της Ν. Μηχανιώνας, με την τοποθέτηση αντιστηρικτικών τοιχίων συρματοκιβωτίων.

Επανομή- Αγνάντι

Στο δημοτικό διαμέρισμα της Επανομής, στην θέση «Αγνάντι», προσδιορίζεται το τρίτο σημείο, στο οποίο ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης, με την κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης και την τοποθέτηση  συρματοκιβωτίων και πέτρας με γεωυφάσματα.

 

Αγία Τριάδα ΠΙΚΠΑ

Οι συγκεκριμένες περιοχές είναι αυτές που υπέστησαν τις μεγαλύτερες ζημιές, συνέπεια της καταστροφικής θεομηνίας, που έπληξε το Δήμο Θερμαϊκού το Σεπτέμβριο του 2016. Σε αυτές περιλαμβάνεται και η περιοχή της Αγ. Τριάδας, όπου υπήρξε υποχώρηση του πρανούς, δίπλα στις οικοδομές απέναντι από το ΠΙΚΠΑ, εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων που είχαν σημειωθεί και στο οποίο σημείο οι εργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη, προχωρώντας εντατικά και με γοργούς ρυθμούς. 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε