Εφαρμογή Ka-business

Ιγνάτιος Καϊτεζίδης: «είμαστε προσηλωμένοι στο Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου μας και δεν σταματάμε, παρά τις εξουθενωτικές περικοπές πόρων»

Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με αμείωτη ένταση και ρυθμό -παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία- συνεχίζονται τα δημοτικά έργα στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη. Συγκεκριμένα, βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης τρία σημαντικά έργα σε Πυλαία και Χορτιάτη που αφορούν την τοποθέτηση σύγχρονου συνθετικού τάπητα και βελτίωση υποδομών σε δύο δημοτικά γήπεδα καθώς και τη διάνοιξη οδού σε κεντρικό σημείο στην Πυλαία.  


«Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο» σχολίασε ο κ. Καιτετζίδης, τονίζοντας πως παρά τις περικοπές των πόρων και την οικονομική συρρίκνωση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δήμος Πηλαίας- Χορτιάτη ακολουθεί πιστά το Τεχνικό του Πρόγραμμα.

Ο Δήμος Πυλαίας - Χορτιάτη χρηματοδότησε σημαντικά έργα, όπως τη διάνοιξη της οδού Θεσσαλονίκης που έμενε αδιάνοιχτη επί δεκαετίες στην Πυλαία και την τοποθέτηση νέων συνθετικών ταπήτων σε δημοτικά στάδια στην Πυλαία και στον Χορτιάτη με δικούς μας πόρους.

Να σημειωθεί ότι και στα δύο γήπεδα όπου τοποθετείται νέος τάπητας η γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου ποδοσφαίρου γίνεται με λωρίδες τεχνητού τάπητα λευκού χρώματος, ιδίων ακριβώς προδιαγραφών με εκείνες του υπόλοιπου τεχνητού τάπητα και πλάτους σύμφωνα με τα όσα καθορίζονται από τον ισχύοντα κανονισμό της FIFA.

Τα σημαντικά αυτά έργα που έρχονται να προστεθούν στο σημαντικό δημοτικό έργο σε όλες τις περιοχές του δήμου τα τελευταία χρόνια, επισκέφθηκε πρόσφατα κλιμάκιο τεχνικών του δήμου με επικεφαλής τον δήμαρχο Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νικόλαο Μπουλομύτη που έδωσαν τελικές οδηγίες και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το έργο αυτό.

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Τοπική Αυτοδιοίκηση"
Κοινοποίησε