Εφαρμογή Ka-business

(video) Βράβευση του ka-business.gr σε τέσσερις επιχειρηματίες

Video Business

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε το www.ka-business.gr στις 5 Νοεμβρίου 2011 στη Θεσσαλονίκη.

Οι εταιρίες που βραβεύτηκαν ήταν η MLS, για την συμβολή της στην Τεχνολογία και στην Καινοτομία. Το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής  της εταιρίας Παναγιώτης Χριστοδουλίδης.

 

Η INTERLIFE, για τα 20 χρόνια συμβολής της στην Επιχειρηματικότητα. Το Βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρίας Ιωάννης Βοτσαρίδης.

 

H UNION OPTIC, για τα 100 χρόνια συμβολής της στην Επιχειρηματικότητα. Το βραβείο παρέλαβαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της εταιρίας οπτικών Ίνο και Σάμμυ Βαρσάνο.

 

Και το 4ο βραβείο δόθηκε στο PORTO PALACE, για την επιχειρηματική συμβολή στη διατήρηση της παράδοσης (καθώς ο χώρος  του ξενοδοχείου –ήταν βυρσοδεψείο- αξιοποιήθηκε από τον επιχειρηματία Δημήτριο Μαμαδά χωρίς να χάσει το παραδοσιακό του στοιχείο). Το βραβείο παρέλαβε ο Αν. Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Χρήστος Ζαγκογιάννης.

 

Την βράβευση έκανε η δημιουργός του ka-business.gr και διοργανώτρια του πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», η Δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου

 

 

 

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Video Business"
Κοινοποίησε