ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. ΤΟ KA-BUSINESS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ

ka-business.gr Δράσεις

Μια μοναδική βραδιά με τη φωνή του Μάριου Φραγκούλη απόλαυσαν όσοι παρακολουθησαν στις 14 Μαρτίου τη φιλανθρωπική συναυλία στο ΜΜΘ

Μάριος Φραγκούλης, Ραλλιώ Λεπίδου, Χριστίνα Τζελέπογλου
Μάριος Φραγκούλης, Ραλλιώ Λεπίδου, Χριστίνα Τζελέπογλου

 

 

«Η προσφορά δεν έχει ταμπέλες, δεν έχει σύνορα, δεν έχει εγωϊσμούς. Αρκεί και μόνο να προσφέρεις όπου μπορείς», αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής κ Ν Πέντζος στη διάρκεια της συναυλίας που δόθηκε στις 14 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

Η φιλανθρωπική συναυλία με Τενόρο τον Μάριο Φραγκούλη διοργανώθηκε από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που ιδρύθηκε στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, προκειμένου να αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ επιχειρήσεων και κοινωνίας , να ενθαρρύνει τις επιχειρήσεις στην υποστήιξη ατόμων, ομάδων, φιλανθρωπικών σωματείων, οργανώσεων και συναφών φορέων και να προσφέρει υλικά αγαθά και υπηρεσίες.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Δικτύου Ν Πέντζος, το Δίκτυο ξεκίνησε το 2012 υποστηρίζοντας 15 με 20 ιδρύματα. Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να υποστηρίζει περισσότερα από 75 ιδρύματα , ενδιάμεσους φορείς και συσσίτια που πολύ σύντομα θα γίνουν 100 καταφέρνοντας πλέον να υποστηρίζει όλες τις κατηγορίες αναγκών τους σε συνεχόμενη ροή.

Ο Μάριος Φραγκούλης , ερμηνεύοντας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο υπέροχα τραγούδια υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Λουκά Καρυτινού και τη συνοδεία των εξαιρετικών μουσικών της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης, μάγεψε το κοινό.

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "ka-business.gr Δράσεις"
Κοινοποίησε