Η καινοτομία στο ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ka-business.gr

ka-business.gr Δράσεις

Περισσότεροι από 2000 σύνεδροι , 13.800 αναγνώστες ! Το www.ka-business.gr είναι η πλατφόρμα της καινοτομίας και των φρέσκων ιδεών. Επτά χρόνια και συνεχίζουμε! Γι αυτό και στο πρόσφατο 13ο Πολυσυνέδριο www.ka-business.gr η ψηφιακή τεχνολογία ήταν στην πρώτη...σελίδα!

Η ιδρύτρια του ka-business.gr , δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου με ομιλητές του 13ου Πολυσυνεδρίου
Η ιδρύτρια του ka-business.gr , δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου με ομιλητές του 13ου Πολυσυνεδρίου

 

 

KA-BUSINESS ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΥΞΗ

 

Περισσότεροι από 2000 σύνεδροι του 13ου Πολυσυνεδρίου, 13.800 αναγνώστες του www.ka-business.gr, 40 ομιλητές, καθηγητές πανεπιστημίων , θεσμικοί παράγοντες , πολιτικοί, ακαδημαϊκοί , φοιτητές, επιχειρηματίες, start uppers, συμμετείχαν στην δημόσια συζήτηση που «άνοιξε» το www.ka-business.gr σχετικά με το μέλλον της ψηφιακής επιχειρηματικότητας αλλά και τα εργαλεία που έχει στην διάθεσή του κανείς και μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αξιοποιήσει τις νέεες τεχνολογίες.

 

Επιχειρηματικότητα και e-επιχειρειν

 

Το ψηφιακό επιχειρείν είναι η μορφή της επιχειρηματικότητας του μέλλοντος. Σε αυτό στοχεύει και  Ελληνική Πολιτεία, σύμφωνα με όσα τόνισε στον χαιρετισμό του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, αφού περίπου το 4% του ΑΕΠ ή 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ αναμένεται να αυξηθεί τα επόμενα χρόνια χάρη στις νέες τεχνολογίες και το e- επιχειρείν. Αυτό, θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, μονίμων και καλά αμειβόμενων και αναμένεται να είναι μια από τις στοχεύσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας.

Μπορεί να απαιτείται ακόμη πολύ δουλειά για την επόμενη μέρα. Αλλά η επιχειρηματικότητα είναι από τη φύση της ...ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ.

 

Το ίδιο και το ka-business.gr . Η ψηφιακή ηλεκτρονική δεξαμενή των καλών ειδήσεων και των καινοτόμων ιδεών.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "ka-business.gr Δράσεις"
Κοινοποίησε