Εφαρμογή Ka-business

Στην τελική ευθεία οι οδηγίες και τα χρονοδιαγράμματα για το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Ατζέντα

  Αντίστροφα μετρούν πλέον οι μέρες έως το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ   που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου 2013.  


 

Στο πλαίσιο του προσυνεδριακού διαλόγου η Ν.Ο.Ε.Σ ΠΑΣΟΚ Α΄ Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32) με κεντρικό ομιλητή τον κ. Φίλιππο Σαχινίδη

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών, σύμφωνα με τις εγκυκλίους της ΕΚΑΠ, είναι το ακόλουθο:

 

-Μέχρι 20 Φεβρουαρίου θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες διαλόγου σε επίπεδο Δημοτικής Οργάνωσης .

 

-Στις 21 Φεβρουαρίου αποστέλλονται  οι προτάσεις των Οργανώσεων επί των Κειμένων του Προσυνεδριακού διαλόγου στο email syntonistis@pasok.gr ή στο fax 2103665089. Την ίδια ημέρα ως τις 21:00 αποστέλλονται στο email της ΕΚΑΠ τα ονόματα της 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής κάθε Εκλογικού Τμήματος καθώς και τα ονόματα των υποψηφίων συνέδρων

 

Οι υποψήφιοι πρέπει απαραίτητα να είναι μέλη του κινήματος στην αντίστοιχη οργάνωση γεγονός που θα προκύπτει από το Μητρώο Μελών το οποίο θα έχει στην κατοχή της η Οργάνωση ή απ΄ την αίτηση εγγραφής Μέλους που θα κατατίθεται   πλήρως συμπληρωμένη πριν την κατάθεση της υποψηφιότητας. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας παραλαμβάνονται απ΄ την Εφορευτική Επιτροπή και κρατούνται στην Οργάνωση. Στην ΕΚΑΠ. θα αποσταλεί  πλήρως συμπληρωμένο το έντυπο και η ΕΚΑΠ       το αργότερο μέχρι 22 Φεβρουαρίου θα επιστρέψει πιστοποιημένο το ψηφοδέλτιο μετά το σχετικό έλεγχο.

 

-Στις 23 Φεβρουαρίου: οι εφορευτικές επιτροπές θα εκτυπώσουν τα ψηφοδέλτια θα πακεταριστούν και θα αποσφραγισθούν με την έναρξη της ψηφοφορίας.

 

-Στις 24 Φεβρουαρίου : Σε όλα τα εκλογικά τμήματα θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη Συνέδρων από 08:00 έως 19:00 . Αφού εκλεγούν πιστοποιούνται και προχωρούν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.

 

Το κάθε μέλος όταν προσέρχεται στο Εκλογικό Τμήμα θα επιδεικνύει κάποιο δημόσιο έγγραφο απόδειξης της ταυτοπροσωπίας του στο οποίο θα αναφέρεται η ημερομηνία γέννησης θα διαγράφεται από το μητρώο μελών ή θα συμπληρώνει αίτηση εγγραφής ή επικαιροποίηση των στοιχείων αν δεν αναφέρεται στο μητρώο και είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια θα καταγράφονται στην κατάσταση ψηφισάντων σύμφωνα με το έντυπο.

 

Αν το μέλος είναι ηλικίας μέχρι 30 ετών θα λαμβάνει ένα ψηφοδέλτιο της Νεολαίας και ένα ψηφοδέλτιο των συνέδρων του Κινήματος αφού κάνει την επιλογή του σημειώνοντας με το σήμα του σταυρού το όνομα που επιθυμεί θα τοποθετεί το ψηφοδέλτιο στην αντίστοιχη κάλπη. Όσοι είναι ηλικίας άνω των 30 ετών θα ψηφίζουν μόνο για συνέδρους του Κινήματος. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας η Εφορευτική Επιτροπή θα προχωρήσει στην καταμέτρηση των ψήφων.  Ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής θα αριθμεί ένα- ένα τα ψηφοδέλτια και θα μονογράφει δίπλα στο σταυρό  ή στους σταυρούς εάν το Εκλογικό Τμήμα εκλέγει περισσότερους από 14 συνέδρους.  

 

Σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού για την εκλογή συνέδρων ο αριθμός των σταυρών προτίμησης δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% των προς εκλογή συνέδρων. Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης θα συμπληρωθεί το σχετικό έντυπο και μαζί με την κατάσταση ψηφισάντων και τις ενστάσεις  έντυπο καθώς και τις αιτήσεις των νέων μελών θα αποσταλούν στην ΕΚΑΠ με courier το αργότερο μέχρι  την επομένη  25/02 και ώρα 10:00 το πρωί.

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ατζέντα"
Κοινοποίησε