Εφαρμογή Ka-business

73 επιχειρηματίες θα ταξιδέψουν με τον πρωθυπουργό στην Κίνα. Διαβάστε ποιοι είναι!

Ατζέντα

  Κατά τη διάρκεια της παραμονής της αποστολής θα πραγματοποιηθούν δύο επιχειρηματικά φόρουμ, ένα στη Σαγκάη και ένα στο Πεκίνο.  


 

Στη λίστα είναι, ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Eπιμελητηρίων Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου και του ομίλου Γιαννίδη Α.Ε. και VITEX, εταιρεία χρωμάτων Κ. Γιαννίδης.

Ο Πέτρος Χριστοδούλου, Διευθύνων Σύμβουλος στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, ο Κωνσταντίνος Βουσβούνης γενικός διευθυντής Global Corporate & Investment Banking της EUROBANK, ο Σπύρος Παπασπύρου αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς.

Ο Συμεών Παλιός διευθυντής, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Diana Shipping Inc. / Diana Containerships Inc, ο Αλ. Ιωάννου μέλος του Δ.Σ. , Κατώγι Στροφιλιά Οινοποιεία & Αμπελώνες, ο Αρ, Κεφαλογιάννης διευθύνων Σύμβουλος της GAEA Olive Oil προϊόντα, ο Μανώλης Δομαζάκης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της CRETA FARMS.

Επίσης , ο Ι. Γιώτης πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. NOURISHING ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ο Ευστ. Μαρούσης σύμβουλος επιχειρήσεων ΔΕΛΤΑ Α.Ε. / VIVARTIA, ο κ. Π. Παπαδάκης διευθύνων σύμβουλος ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., ο Αχ. Κωνσταντακόπουλος πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος ΤΕΜΕΣ Α.Ε. - Costa Navarino.

Ο Μ. Καμπουρίδης διευθύνων σύμβουλος Dolphin Capital Investors Land & Real Estate Investments, η Μαρία Θεοφανοπούλου γενική διευθύντρια International Publications Ltd και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ΗΑΤΤΑ, ο Γ. Βερνίκος πρόεδρος Vernicos Yachts Θαλάσσιος τουρισμός / σκάφη αναψυχής και γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ο Αλ. Αγγελόπουλος αντιπρόεδρος του ομίλου Aldemar, η Μάρη Δασκαλαντωνάκη διευθύνων σύμβουλος DASKALANTONAKIS GROUP, ο Ευρ. Δοντάς πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΕΠΙΛΕΚΤΟΣ ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΙΑ.

Ο Οδ. Αθανασίου πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Lamda Development, ο Αθ. Πότσης Senior Manager της "Ευρωπαϊκά Συστήματα Αισθητήρων - Aerospace", ο Γ. Λινάτσας διευθύνων σύμβουλος Axia Ventures Group, ο Θ. Φέσσας πρόεδρος της Quest Συμμετοχών.

Ο Δ. Βατικιώτης γενικός διευθυντής ATCOM, ο Ευάγ. Χαϊδάς πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ΙΚΤΙΝΟΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ο Γ. Μποτζάκης διευθυντής πωλήσεων Terra Creta SA, ο Λ. Κρανιάς πρόεδρος της AVANTI FURS και ο Κ. Κουσκούκης αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλάδας-Κίνας.

Ακόμη υπάρχει εκπρόσωπος της Intralot, της Mediterra, της BIG SOLAR S.A., της FOLLI - FOLLIE, των ταξιδιωτικών γραφείων Αμφιτρίων Odyssey Travel Ltd και Travel Plan, της CIP Holding AG και της Yingli Green Energy Greece Sales GmbH.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στην Κίνα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αντώνη Σαμαρά σε Κίνα και Αζερμπαϊτζάν ο πρωθυπουργός θα βρεθεί στο Πεκίνο όπου, μεταξύ άλλων, θα μιλήσει στην Κινεζική Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Λι Κετσιάνγκ και θα παρακαθίσει σε δείπνο που πραγματοποιείται προς τιμήν του.

Την επόμενη ημέρα, ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στο Ελληνοκινεζικό Business Forum και θα γίνει δεκτός από τον πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Ζινπίνγκ.

Το Σάββατο θα βρίσκεται στην Χαντζόου, όπου μεταξύ άλλων, θα συναντηθεί με τον κυβερνήτη της Περιφέρειας και θα μιλήσει στο World Cultural Forum ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στη Σαγκάη όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης και θα μιλήσει σε Επιχειρηματικό Forum.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο πρωθυπουργός θα έχει μεγάλο αριθμό κατ' ιδίαν συναντήσεων με κρατικούς αξιωματούχους και επικεφαλής κινεζικών επιχειρηματικών ομίλων.

Επίσης την Κυριακή, αναχωρεί για επίσκεψη εργασίας στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου θα έχει συνάντηση με την πολιτική ηγεσία της χώρας.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ατζέντα"
Κοινοποίησε