Εφαρμογή Ka-business

Το ΣτΕ συνεδριάζει την Πέμπτη για να κρίνει επί της ουσίας την ΚΥΑ για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ατζέντα

Συνέρχεται αύριο, στις 4 μετά το απόγευμα, κεκλεισμένων των θυρών, η επιτροπή αναστολών της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, προκειμένου να εξετάσει την αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ, με την οποία ζητείται να ανασταλεί η από 11.6.2013 κοινή απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ιωάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.


 

Η επιτροπή αναστολών είναι 5μελής. Πρόεδρός της είναι ο πρόεδρος του Δικαστηρίου Κωνσταντίνος Μενουδάκος και εισηγητής ο σύμβουλος Επικρατείας, Κωνσταντίνος Κουσούλης, οι οποίοι εξέδωσαν την επίμαχη προσωρινή απόφαση του ΣτΕ που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και ερμηνείες ενώ τα άλλα τρία μέλη είναι σύμβουλοι Επικρατείας.

Η απόφαση του ΣτΕ δεν αποκλείεται να δημοσιευθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013. Σε αντίθετη περίπτωση θα δημοσιευθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Με τον τρόπο αυτό, το Συμβούλιο της Επικρατείας επιχειρεί, σύμφωνα με εκτιμήσεις να ξεκαθαρίσει την υπόθεση στο σύνολό της εκδίδοντας μια ολοκληρωμένη απόφαση που δεν θα αφήνει περιθώρια για ερμηνείες επί του συνόλου της υπουργικής απόφασης με την οποία η κυβέρνηση έκλεισε την ΕΡΤ.


APE

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ατζέντα"
Κοινοποίησε