Εφαρμογή Ka-business

Ο Σόιμπλε στην Αθήνα τον Ιούλιο

Ατζέντα

Στις 18 Ιουλίου η επίσκεψη, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Γερμανός υπουργός οικονομικών. Θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τον ΥΠΟΙΚ.


 

Στην ατζέντα των συνομιλιών η αντιμετώπιση της ανεργίας και η ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με τη δημιουργία του ελλην. Αναπτυξ. ταμείου.

Ο κ. Σόιμπλε απέρριψε για μία ακόμη φορά σήμερα νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, σημειώνοντας πως οι εικασίες για ένα νέο κούρεμα βασίζονται σε παρανόηση των δηλώσεων αξιωματούχων. «Έχουμε πει ότι δεν θα επαναληφθεί ένα τέτοιο κούρεμα», ξεκαθάρισε.

Παράλληλα τάχθηκε εναντίον της «καταστροφολογίας» σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας. «Αν οι τουρίστες ακούν τέτοιες καταστροφικές ειδήσεις», τόνισε, «θα ακυρώσουν τις κρατήσεις τους στα ελληνικά τουριστικά θέρετρα. Γι' αυτό και τα ΜΜΕ θα πρέπει να δίνουν μια ρεαλιστική και όχι καταστροφολογική εικόνα της χώρας», σημείωσε.


Συνάντηση με τον Γερμανό ΥΠΟΙΚ θα έχει αύριο στο Βερολίνο ο ΥΠΑΝ Κ. Χατζηδάκης ο οποίος θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην γερμανική πρωτεύουσα.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Ατζέντα"
Κοινοποίησε