Εφαρμογή Ka-business

Συνάντηση υπό την εποπτεία του Πρωθυπουργού ζήτησαν οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονία

Αγροτικά

Όπως δήλωσε μέλος της 18μελούς συντονιστική επιτροπή αγροτών Κεντρικής Μακεδονίας, στο ka-business.gr, μετά από συνάντηση που είχαν μαζί και με τους συντονιστές του μπλόκου του Λευκώνα στις Σέρρες αποφασίστηκε να συστρατευτούν όλοι μαζί.  


 

Στο πλαίσιο αυτό επικοινώνησαν τηλεφωνικά με το γραφείο του Πρωθυπουργού στην Αθήνα, ζητώντας να εποπτεύσει  συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς του κλάδου. Το μήνυμα - όπως μας είπαν -  ήταν θετικό και πολύ πιθανό τις ερχόμενες ημέρες να προκύψει συνάντηση, στο γραφείo του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

 

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου όλοι οι αγρπότες της Κεντρικής Μακεδονίας θα συναντηθούν στι 12 το μεσημέρι στη Θέρμη της Θεσσαλονίκςη, προκειμέννου να προσδιορίσουν τις νέες τους κινητοποιήσεις.

 

Στο μεταξύ κλειστό παραμένει το τελωνείο των Ευζώνων, με τις νταλίκες να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων ενώ κλειστός είναι και ο κόμβος στα πράσινα φανάρια της Θεσσαλονίκης, λίγα μέτρα πριν από  το αεροδρόμιο Μακεδονία.

 

Τα διόδια των Μαλγάρων , οι αγρότες της περιοχής αποφάσισαν να τα κλείσουν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου για δύο ώρες,  από τις 18:00 - 20:00.

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες του www.ka-business.gr από το... μπλόκο των αγροτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Αγροτικά"
Κοινοποίησε