Εφαρμογή Ka-business

Συλλαλητήριο ετοιμάζουν οι αγρότες την ερχόμενη Τρίτη

Αγροτικά

Στη συνάντηση των αγροτών της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας στη Νίκαια αποφασίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη συλλαλητήριο στην Αθήνα και μετάβαση στη πρωτεύουσα με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα όχι με τα τρακτέρ τους ενώ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει το μέρος .      


 

Επίσης αυτή την Παρασκευή ζητούν συνάντηση με τα αρμόδια Υπουργεία (Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Οικονομίας, Εργασίας και  Περιβάλλοντος) ενώ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα γίνονται διαδηλώσεις σε κάθε νομό έξω από τον ΟΓΑ και ΕΛΓΑ

 

Στο μεταξύ προθεσμία δύο ημερών, μέχρι την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ορίσει την ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησής τους, δίνει στην κυβέρνηση η συντονιστική επιτροπή Κεντρικής Μακεδονίας των αγροτοκτηνοτρόφων και όσοι συντάσσονται με αυτή, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στη τελευταία τους συνάντηση.

 

«Αν μέχρι την προσεχή Πέμπτη η ελληνική κυβέρνηση δεν ορίσει ακριβή ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησής μας, εμείς ομόφωνα αποφασίσαμε ότι θα προχωρήσουμε σε σημαντική κλιμάκωση των κινητοποιήσεών μας σε πανελλαδικό επίπεδο» δηλώνει στο ka-business.gr ο αγρότης Αχιλλέας Καμπούργς.

 

... και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν ....

 

H ταλαιπωρία των οδηγών δεν έχει τέλος. Αποκλεισμένη είναι ακόμη η εθνική Αθηνών - Θεσσαλονίκης στον Πλατύκαμπο,  όπως και το ρεύμα προς Αθήνα στον κόμβο της Νίκαιας. Ουρές χιλιομέτρων δημιουργούνται σε κομβικά σημεία της εθνικής Κορίνθου - Πατρών. Η κυκλοφορία διακόπτεται καθημερινά στο Κιάτο από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα και στο Αίγιο από τις 6 και μισή το απόγευμα έως τις 9 και μισή το βράδυ.

 

 


Από: Ραλλιώ Λεπίδου

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Αγροτικά"
Κοινοποίησε