Εφαρμογή Ka-business

Η SIPCAM Ελλάς εξαγόρασε την DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ

Αγροτικά

  Ενισχύει την δραστηριότητά της στον τομέα προϊόντων ειδικής θρέψης και δεσμεύεται για περαιτέρω ανάπτυξη η θυγατρική του Ομίλου  SIPCAM - OXON , στην ελληνική αγορά.  


 

Η SIPCAM Ελλάς, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου αγροχημικών SIPCAM - OXON, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συμφωνίας για την εξαγορά της DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ. Πρόκειται για την εταιρεία που το όνομά της είναι συνυφασμένο με μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο διαδομένα στη χώρα μας προϊόντα ειδικής θρέψης και βιοδεγέρτες ιχνοστοιχείων.   

Μέσω της συγκεκριμένης εξαγοράς, τίθεται σε εφαρμογή και στην Ελλάδα ο στρατηγικός σχεδιασμός του ομίλου SIPCAM-OXON, για την επέκταση των δραστηριοτήτων του στον τομέα των εξειδικευμένων προϊόντων ειδικής θρέψης. Συνυπολογίζοντας τις δύο πρόσφατες σημαντικές εξαγορές της Agricrop στην Αυστραλία και της Sofbey Ελβετίας (διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία στην παραγωγή χουμικών λιπασμάτων που διατίθενται με τις ονομασίες Black Jack και Nutex Black), γίνεται σαφής η πρόθεση της SIPCAM, να επενδύσει δυναμικά στην ανάπτυξη του κλάδου ειδικής θρέψης. 

 

Σχολιάζοντας την εξέλιξη αυτή ο ιδρυτής της DELTA GAMMA AGRO κος Νίκος Γαλάνης, δήλωσε: "Έχοντας επενδύσει πάνω από 40 χρόνια στην ανάπτυξη προϊόντων ειδικής θρέψης που έχουν τύχει ευρείας αποδοχής από τους έλληνες παραγωγούς, εμπιστευόμαστε την SIPCAM Ελλάς ως συνεχιστή μιας μεγάλης παράδοσης. Είμαστε βέβαιοι πως συνδυάζοντας την παράδοση αυτή με τις δυνατότητες και τα προϊόντα του διεθνούς ομίλου SIPCAM - OXON θα έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε στους έλληνες παραγωγούς αξιόλογα προϊόντα για την υποστήριξη και των πιο απαιτητικών καλλιεργειών".           


Επιβεβαιώνοντας αυτή τη δέσμευσή της, η SIPCAM Ελλάς ανακοίνωσε ότι ενισχύει την ομάδα του επιστημονικού της δυναμικού με τέσσερις νέους γεωπόνους  που διαθέτουν αξιόλογη εμπειρία τόσο στην φυτοπροστασία όσο και στην ειδική θρέψη.

 

Όλα τα προϊόντα της SIPCAM Ελλάς θα παρουσιαστούν στην έκθεση Agrothessaly 2019 που θα διεξαχθεί  στη Λάρισα από 28.2 έως και 1.3.2019.

 

 

Σχετικά με την SIPCAM Ελλάς

 

Η SIPCAM Ελλάς, είναι μέλος του ιταλικού πολυεθνικού ομίλου SIPCAM-OXON, ο οποίος δραστηριοποιείται από το 1946 στην σύνθεση, παραγωγή και εμπορία αγροχημικών. Ο Όμιλος έχει ισχυρή διεθνή παρουσία μέσα από ιδιόκτητες παραγωγικές μονάδες  σε  Ιταλία, Ισπανία, Βραζιλία και Κίνα καθώς και μέσα από ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομής και εμπορίας προϊόντων.

 Μέσα από αξιόλογες στρατηγικές συνεργασίες όπως με την Ιαπωνική SUMITOMO Corp. που διαθέτει ισχυρή παρουσία στην έρευνα, ανάπτυξη και εμπορία γεωργικών φαρμάκων, η SIPCAM-OXON διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά καινοτόμα προϊόντα που αξιοποιούν τις τεχνολογίες αιχμής της ιαπωνικής βιομηχανίας.

Επίσης, υλοποιώντας σειρά στρατηγικών εξαγορών όπως αυτή της ελβετικής Sofbey, o Ομιλος επεκτείνει τις δραστηριότητές του σε προϊόντα θρέψης και βιοδιεγέρτες, επιταχύνοντας την ανάπτυξή του στις διεθνείς αγορές.

Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 2002, μέσω της θυγατρικής του SIPCAM Ελλάς, η οποία διαθέτει οργανωμένο εμπορικό δίκτυο και πλήρως στελεχωμένο τεχνικό τμήμα που παρέχει ολοκληρωμένη επιστημονική υποστήριξη.

 

 


Σχετικά με την DELTA GAMMA AGRO

 

Η DELTA GAMMA AGRO ΑΒΕΕ που ιδρύθηκε το 1998, έχει ως κύριο αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία γεωργικών εφοδίων. Τα προϊόντα της καλύπτουν τις ανάγκες των ελλήνων παραγωγών και των καλλιεργειών που ευδοκιμούν στη χώρα μας. Παράλληλα η εταιρεία αναπτύσσεται και σε αγορές του εξωτερικού.

Από το 2013 η εταιρεία εισήλθε και στον κλάδο των επαγγελματικών σπόρων, με την συνεργασία καταξιωμένων οίκων έρευνας και παραγωγής του εξωτερικού.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Αγροτικά"
Κοινοποίησε