Εφαρμογή Ka-business

To ka-business.gr στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Αγροτικά

  Μία σχολή κόσμημα  και ένα νέο Γυμνάσιο από τον Σεπτέμβριο του 2019  έρχεται να εμπλουτίσει  ακόμη περισσότερο το πλούσιο εκπαιδευτικό έργο της σχολής. Το ka-business.gr βρέθηκε εκεί και γέμισε ειδήσεις .  


 

Ο στόχος επιτεύχθηκε. Από τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, ξεκινά το πολυαναμενόμενο Γυμνάσιο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ο Χρήστος Παππάς από το αρχιτεκτονικό γραφείο 406 ανέφερε μεταξύ άλλων , κατά τη διάρκεια της ξενάγησής  μας , πως  η δομή του κτιρίου θα είναι στα πρότυπα των αμερικανικών κολεγίων, ενώ οι πρόσβαση για τα άτομα με αναπηρία είναι εφικτή και εύκολη. Το Γυμνάσιο Χασιώτη, όπως ονομάστηκε προς τιμήν της ελληνοαμερικανικής οικογένειας Χασιώτη, θα διαθέτει έξι αίθουσες διδασκαλίας, τρία υπερσύγχρονα εργαστήρια τελευταίας τεχνολογίας, γραφεία καθηγητών, κοινόχρηστους χώρους.

 

Είχαμε την  μοναδική ευκαιρία να φτιάξουμε  Τυροζούλι μέσα σε λιγότερο από μία ώρα. ... και τα καταφέραμε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Perrotis College σε συνεργασία με την ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas και την αλυσίδα καταστημάτων My Market στο πλαίσιο μιας νέας πρωτοβουλίας παρέχουν υποτροφίες σε ενδιαφερόμενους υποψήφιους για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα.

Μάθετε περισσότερα εδώ: http://bit.ly/2ShWL64

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη εδώ: https://bit.ly/2Nn7nA2
#perrotis #perrotiscollege #graduatestudies #My_market #afetriastadiodromias #unilever

 

Ένας χώρος όλο εκπλήξεις ... 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Αγροτικά"
Κοινοποίησε