Εφαρμογή Ka-business

Freskon στη Helexpo ΔΕΘ από τις 11-13 Απριλίου

Αγροτικά

    Το Διεθνές Εμπορικό Γεγονός Φρέσκων Φρούτων και Λαχανικών, η FRESKON , βρίσκεται  στο προσκήνιο της 5ης διοργάνωσης του  κλάδου και συνιστά σημείο συνάντησης παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών.  

διεθνείς συμφωνίες στο πλαίσιο της Freskon
διεθνείς συμφωνίες στο πλαίσιο της Freskon

 

Η FRESKON από τις 11-13 Απριλίου 2019 μετατρέπει το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης σε κέντρο της αγοράς φρέσκων φρούτων και λαχανικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στην 5η αυτή διοργάνωση το διεθνές εμπόριο φρέσκων φρούτων και λαχανικών, έρχεται στο επίκεντρο και η Freskon φέρνει σ επαφή τους εκθέτες με εκπροσώπους μεγάλων ξένων αλυσίδων σούπερ-μάρκετ, εμπορικών επιχειρήσεων και εταιρειών-δικτύων διανομής.

Στη διοργάνωση του 2018 , πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 2.500 ραντεβού μεταξύ εκπροσώπων ελληνικών επιχειρήσεων και παραγωγών και των ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών (hosted buyers).

Οι ξένοι εμπορικοί επισκέπτες δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα της εμπορίας και διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών διεθνώς.

Τις «πύλες» της έκθεσης περνούν και ομαδικές αποστολές εμπορικών επισκεπτών από γειτονικές Βαλκανικές χώρες, στις οποίες η FRESKON υλοποιεί πρόγραμμα στοχευμένου marketing και προβολής.

Στην Freskon που ανοίγει τις πύλες της την Πέμπτη 11 Απριλίου συμμετέχουν και 25 πρότυπες επιχειρήσεις  της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή της στην 5η Freskon 2019 είναι η προώθηση στη διεθνή αγορά των φρέσκων φρούτων και λαχανικών που παράγονται στην εδαφική της επικράτεια, η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στον κλάδο αυτό, η εξωστρέφεια της παραγωγής και η τόνωση του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας που παίζει καταλυτικό ρόλο στην ελληνική οικονομία εν γένει.

 

Η Freskon αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός φρούτων και λαχανικών στην περιοχή των Βαλκανίων και της νοτιοανατολικής Μεσογείου και λειτουργεί ως σύνδεσμος ανάμεσα στην ελληνική παραγωγή φρέσκων φρούτων και λαχανικών και τις διεθνείς αγορές, τους μεγάλους ξένους λιανέμπορους και τα υπερεθνικά δίκτυα διανομής. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, όπως το Διεθνές Συνέδριο Ροδακίνου, ειδικές παράλληλες εκδηλώσεις, ομιλίες και παρουσιάσεις καθώς και FreshCon market (b2b συναντήσεις με τις μεγαλύτερες αλυσίδες super market των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης).

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Αγροτικά"
Κοινοποίησε