ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Έκδοση εισιτηρίων από κινητό τηλέφωνο •

Business News

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προχωρά σε νέες υπηρεσίες για τον επιβάτη, μέσα από νέες σύγχρονες ηλεκτρονικές  εφαρμογές, προνόμια και εκπτωτικές προσφορές,  δίνει πλέον τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης κράτησης θέσης και έκδοσης εισιτηρίου ακόμη και μέσω κινητού τηλεφώνου.  


 

Κατεβάζοντας τη νέα εφαρμογή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ - οι επιβάτες, οι οποίοι έχουν στο κινητό τους τηλέφωνο λογισμικό Android -  μπορούν να εκδίδουν το εισιτήριό τους μόνο με τη χρήση του κινητού, γρήγορα όπου και αν βρίσκονται οποιαδήποτε στιγμή.

 

Επίσης μέσω της νέας εφαρμογής οι επιβάτες θα μπορούν να αποθηκεύουν τα εισιτήριά τους σε εφαρμογές πορτοφολιού, σε μορφή passbook, έχοντάς τα διαθέσιμα ακόμη και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης  (offline).

 

Επιπλέον τέλος Σεπτεμβρίου θα είναι διαθέσιμη η εφαρμογή έκδοσης εισιτηρίων για τους επιβάτες που χρησιμοποιούν συσκευές οι οποίες λειτουργούν με λογισμικό IOS (συσκευές apple).

 

Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα εκδίδονται από τις εφαρμογές και την ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέχρι την αναχώρηση της αμαξοστοιχίας.

 

Ο έλεγχος των εισιτηρίων στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα θα γίνεται με νέες συσκευές που θα έχει στη διάθεσή του το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ηλεκτρονικά πάνω στην αμαξοστοιχία και θα παρέχεται η δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίου από κλειστούς σταθμούς και πάνω στο τραίνο, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

 

Τη νέα εφαρμογή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορούν να την "κατεβάσουν" οι επιβάτες οι οποίοι χρησιμοποιούν λογισμικό Android από τον παρακάτω σύνδεσμο:

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.trainose.passenger

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε