Η νέα αεροπορική που προσφέρει εμπειρία ταξιδιού νέας γενιάς

Business News

Ο όμιλος Air France καλωσορίζει τη Joon, τη νέα αεροπορική που ανοίγει τα φτερά της τον Δεκέμβριο και στοχεύει στη νέα γενιά.


 

Η Joon είναι ένα fashion brand, ένα rooftop bar, ένα ψυχαγωγικό κανάλι, μια προσωπική βοηθός και... εκτός αυτών, πετά επίσης! Για να ισχύσουν όλα αυτά, οι 140 αεροσυνοδοί και εκπαιδευμένοι πιλότοι της Joon από την Air France πρόκειται να προσφέρουν στους πελάτες τους μια νέας γενιάς ταξιδιωτική εμπειρία προς έξι προορισμούς που θα αναχωρούν από το Παρίσι - Charles de Gaulle με Airbus A320 / A321 και Airbus A340 / A350.

Από την 1η Δεκεμβρίου 2017 για την Ευρώπη με τιμή από €39 συμπεριλαμβανομένων των φόρων, η Joon πετά προς: Βαρκελώνη (Ισπανία): 51 εβδομαδιαίες πτήσεις, Βερολίνο (Γερμανία): 37 εβδομαδιαίες πτήσεις, Λισαβόνα (Πορτογαλία): 28 εβδομαδιαίες πτήσεις, Πόρτο (Πορτογαλία): 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, ενώ από το καλοκαίρι του 2018 ετοιμάζεται για Βραζιλία και Σεϋχέλλες.

Η εταιρεία έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μιας νέας γενιάς ταξιδιωτών και απευθύνεται σε όσους αναζητούν μια πραγματικά νέα ταξιδιωτική εμπειρία. Σύμφωνα με τον Franck Terner, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Air France, η Joon είναι ένα νέο μοντέλο αεροπορικής εταιρίας, κάτι μεταξύ μιας παραδοσιακής και μίας χαμηλού κόστους εταιρείας, μια νέα ταξιδιωτική εμπειρία για όλους τους πελάτες.

Πρόκειται, μάλιστα, να ενθουσιάσει τη γεύση των επιβατών της με 60 τουλάχιστον γευστικές εκπλήξεις, 20% των οποίων είναι οργανικές, και οι οποίες θα πωλούνται κατά τη διάρκεια της πτήσης από το πλήρωμα. Ακόμη, το YouJoon θα προσφέρει στους πελάτες πρόσβαση σε streaming μεταδόσεις κατά τη διάρκεια της πτήσης, μέσα από το δικό τους smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή. Μετά την επιβίβαση, θα μπορούν να συνδεθούν άμεσα με το portal της Joon και να επιλέξουν μέσα από ένα ευρύ φάσμα τηλεοπτικών σειρών, σειρών κινούμενων σχεδίων, προγραμμάτων Web TV και παιδικών προγραμμάτων.

Συν τοις, άλλοις, η εταιρία θα προσφέρει ένα δίκτυο καινοτόμων υπηρεσιών μέσω διαφόρων συνεργατών της, όπως την AirBnB Experience (μάγειρες, πεζοπόροι και κάτοικοι που αγαπούν την πόλη τους, σας περιμένουν να σας την δείξουν), την TravelCar (που θα φροντίσει το αυτοκίνητό σας στο Παρίσι-CDG ενώ βρίσκεστε μακριά και θα σας προσφέρει δωρεάν και ασφαλή χώρο στάθμευσης, προσφέροντάς το για ενοικίαση σε άλλους ιδιώτες), την Le BHV Marais (που δημιούργησε μια μοναδική περιήγηση στο Παρίσι με τρία αποκλειστικά πακέτα) και το Waynabox (έναν αποκλειστικό συνεργάτη στους προορισμούς της Joon με αναχώρηση από το Παρίσι, όπου θα ανακαλύψετε τον προορισμό σας μόλις 48 ώρες πριν από την αναχώρηση).

Πηγή: clickatlife.gr


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε