ΕΣΘ: Αργία η 26η Οκτωβρίου για τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης

Business News

Ημέρα υποχρεωτικής αργίας ορίζεται για τα εμπορικά καταστήματα του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης η 26η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού του Αγίου Δημητρίου - Πολιούχου της πόλης, όπως ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.


 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κου Κώστα Γιουτίκα, η 26η Οκτωβρίου, επέτειος της Απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, ορίζεται ως ημέρα υποχρεωτικής αργίας.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ισχύει η απόφαση της πρώην νομαρχίας Θεσσαλονίκης (ΦΕΚ 1558, τεύχος δεύτερο, 15/11/2005 - κανονιστική απόφαση Νομάρχη Θεσσαλονίκης 22/οικ.13248/21-10-2005), η οποία δεν έχει ανακληθεί έως σήμερα, για τον ορισμό της 26ης Οκτωβρίου ως ημέρας υποχρεωτικής αργίας για τα εμπορικά καταστήματα.

Η αργία της 26ης Οκτωβρίου συνεπώς, σύμφωνα και με τα σχετικά έγγραφα της διεύθυνσης Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, ισχύει για τους μισθωτούς όλων των επιχειρήσεων, εκμεταλλεύσεων και εργασιών, οι οποίες θα παραμείνουν κλειστές και οι οποίες βρίσκονται εντός των ορίων των δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Αφορά, συνεπώς, στους Δήμους Αμπελοκήπων - Μενεμένης (Αμπελόκηποι και Μενεμένη), Δήμο Κορδελιού - Ευόσμου (Ελευθέριο - Κορδελιό και Εύοσμος), Δήμο Καλαμαριάς, Δήμο Νεάπολης - Συκεών (Άγιος Παύλος, Νεάπολη, Συκιές και Πεύκα), Δήμο Παύλου Μελά (Σταυρούπολη, Πολίχνη και Ν. Ευκαρπία), Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη (Πυλαία και Πανόραμα) και Δήμο Θεσσαλονίκης (Θεσσαλονίκη και Τριανδρία).

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε