Στη Θεσσαλονίκη κρεοπωλείο πουλάει κρέας κροκοδείλου, στρουθοκαμήλου και καγκουρό

Business News

  Οι περισσότεροι άνθρωποι όταν έρχονται αντιμέτωποι με έναν τεράστιο κροκόδειλο συνήθως τρέχουν μακριά, o  κρεοπώλης Γιώργος Εμμανουηλίδης, όμως  έχει ταράξει τον κλάδο με την πρωτότυπη δραστηριότητα που έχει ξεκινήσει εδώ 15 χρόνια πουλώντας ασυνήθιστα κρέατα , μέσα σε αυτά και κρέας κροκόδειλου.  


 

Όπως δήλωσε στο ka-business.gr, «ξεκινήσαμε αυτή την δραστηριότητα μετά από ζήτηση των πελατών μας. Θέλοντας να στραφούμε σε πιο ειδικά προϊόντα κάναμε έρευνα και προμηθευόμαστε αυτά τα ιδιαίτερα κρεατικά, τα οποία είναι πολύ νόστημα».

 

Το κρέας κροκόδειλο, έρχεται από τη Αφρική, κατόπιν παραγγελίας και όπως μας εξήγησε είναι άσπρο στο χρώμα και έχει γεύση ψαριού.  Μπορεί κανείς να το κάνει σούπα αλλά και ψητό.

 

Σίγουρα ο συγκεκριμένος κρεοπώλης έχει ψάξει παραπέρα την δουλειά του και πλέον μπορεί να ξεχωρίζει ποιο είναι τα καλύτερο κρέας του κροκόδειλου ενώ πλέον δέχεται παραγγελίες  και για άλλα κρέατα λιγότερο συνηθισμένα όπως καγκουρό, αγριόχοιρου, στρουθοκαμήλου και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.... 

 

Όσο για τις τιμές του;  είναι λίγο τσιμπημένες λόγω της σπανιότητάς του κρέατος. Μπορεί κανείς να γευτεί κρέας από κροκόδειλο από 30-35 ευρώ το κιλό.

 

Το κατάστημά του βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη διασταύρωση των οδών Σαρανταπόρου και Βελισσαρίου.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε