Εφαρμογή Ka-business

Αποκαλυπτική έρευνα για το Σκοπιανό και τα συλλαλητήρια

Business News

Την άποψή τους για τη χρήση του ονόματος «Μακεδονία» από το γειτονικό κράτος , για τη διεξαγωγή των συλλαλητηρίων και την  απήχηση των κεντρικών ομιλητών σε αυτά, καταγράφει αποκαλυπτική έρευνα της εταιρείας Interview .

Στιγμιότυπο από το Συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο από το Συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη

Η έρευνα παρουσιάζεται την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο εκδήλωσης με θέμα «Η θέση της Ελλάδας στα Βαλκάνια» που διοργανώνει η Βεργίνα Τηλεόραση.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Στέργιος Καλόγηρος, ο οποίος θα αποκαλύψει συγκλονιστικά στοιχεία για το θέμα της ελληνικής μειονότητας των Σκοπίων, το οποίο έφερε στην επικαιρότητα η Βεργίνα Τηλεόραση.  

Από την πλευρά του ο διεθνολόγος Β Καρακωστάνογλου θα εξηγήσει τις επιπτώσεις του αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια και ο Δρ Αναστάσιος Βαβούσκος θ αναφερθεί στο ζήτημα της σχισματικής Εκκλησίας των Σκοπίων.

Βουλευτές, εκπρόσωποι φορέων και πολιτευτές θα τοποθετηθούν στο ζήτημα , αναλύοντας τις πολιτικές, οικονομικές, θρησκευτικές παραμέτρους του θέματος που αφορά στη θέση της χώρας μας στα Βαλκάνια.

Θ ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε