Στην Λάρισα θα πραγματοποιηθεί η Startup Europe Week 2018

Business News

Για τρίτη φορά στην Ευρώπη διοργανώνεται από τις 05/03/2018 έως 09/03/2018 η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στο πλαίσιο αυτό η Λάρισα συμμετέχει στην Εβδομάδα μέσω ανοιχτής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 08 Μαρτίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (Κτίριο Περιφέρειας Θεσσαλίας, 1ος όροφος, Παπαναστασίου & Κουμουνδούρου).    


Οι επίσημοι διαπιστευμένοι διοργανωτές της εκδήλωσης, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας, η Επιστημονική Ένωση Digital idea, και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σας καλούν στην εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστούν εργαλεία και μηχανισμοί στήριξης της νεοφυούς επιχειρηματικότητας καθώς και καλές πρακτικές αυτών.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για λόγους αποτελεσματικής διαχείρισης του διαθέσιμου χώρου και για την παρακολούθηση της πορείας της εκδήλωσης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μπορείτε να εγγραφείτε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα F6S (https://www.f6s.com/sew18larissaevent3) (προαιρετικά).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και την υποστήριξη του Δικτύου ΠΡΑΞΗ.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε