Νέες προτάσεις για την ενδυνάμωση των ελληνοσερβικών σχέσεων "εδώ, στην πραγματική Μακεδονία"

Business News

Έκκληση στο Δήμο Θεσσαλονίκης να δώσει παράταση στη διαδικασία που αφορά το τέλος χρήσης κοινόχρηστων χώρων, η οποία έληξε στις 28 Φεβρουαρίου, υποβάλλει, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του το ΔΣ του ΕΕΘ, την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018!  


Στη σχετική επιστολή του ο πρόεδρος του ΕΕΘ Μιχάλης Ζορπίδης προς τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη τονίζει ότι «δυστυχώς ή ευτυχώς είναι σύνηθες για πολλούς συναδέλφους μας να μην προλαβαίνουν τις προθεσμίες, λόγω επαγγελματικού φόρτου ή γραφειοκρατίας. Άλλωστε, με την διευκόλυνση των συναδέλφων δεν πρόκειται να ζημιωθεί επ' ουδενί ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο οποίο θα πρέπει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων της αγοράς, τη δύσκολη αυτή εποχή.

Εξ΄άλλου η παράταση αυτή είναι απολύτως δικαιολογημένη, καθώς δίνεται κάθε χρόνο και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να την δώσετε και φέτος», τονίζεται στην ίδια επιστολή.

Ακόμη, στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης έγινε αναλυτική συζήτηση για την αύξηση του αποθεματικού κατά 809.000 ευρώ, το 2017 αλλά και για τις εννέα θεματικές επιτροπές που σύστησε το ΕΕΘ, προκειμένου να οργανώσει με πιο αποτελεσματικό τρόπο τις δράσεις του.

Τέλος, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο είναι πρόθυμο να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στην ενδυνάμωση των ελληνοσερβικών σχέσεων. Για την υλοποίηση αυτής της προσπάθειας, ο πρόεδρος του ΕΕΘ, κ. Μιχάλης Ζορπίδης συνάντησε την Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018, τον Πρέσβη της Σερβίας στην Ελλάδα, κ.Ντουσάν Σπασόγιεβιτς, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για τις επαφές του "εδώ, στην πραγματική Μακεδονία".

 Συμπέρασμα αυτής της συνάντησης είναι η θέληση και των δύο χωρών για νέες προτάσεις συνεργασίας.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε