"Οι δανειολήπτες έχουν το νόμιμο δικαίωμα να διεκδικήσουν τα χρήματα τους"

Business News

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος καλεί  όλους τους δανειολήπτες να διεκδικήσουν την επιστροφή χρημάτων από τις τράπεζες.


Προτρέπει όσους έχουν δάνεια κόκκινα, πράσινα, ΟΕΚ, στεγαστικά κλπ να κατεβάσουν σχετική  αίτηση ( www.radio1d.gr), να την υποβάλλουν στην εκάστοτε  τράπεζα και να παραλάβουν το αποδεικτικό παραλαβής.

Με αυτήν την αίτηση ο δανειολήπτης ζητάει να πληροφορηθεί πόσα χρήματα του έχει παρακρατήσει η τράπεζα μέσω της εισφοράς του ν. 128/75 και ζητάει να του επιστραφούν άμεσα τα χρηματικά ποσά που υποχρεώθηκε να καταβάλει μέσω της μη νόμιμης μετακύλισης της  συγκεκριμένης εισφοράς ,του εκτοκισμού και ανατοκισμού αυτής.

"Σε μια εποχή που ο πολίτης-δανειολήπτης είναι εντελώς απροστάτευτος , δυστυχώς η προστασία του επαφίεται στις ενέργειες ενός συλλόγου. Γι' αυτό εμείς, ως Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος, καλούμε τους δανειολήπτες να ασκήσουν το νόμιμο δικαίωμα τους και να διεκδικήσουν τα παρανόμως εισπραχθέντα χρήματα τους, υποβάλλοντας τη συγκεκριμένη αίτηση . Η νομιμότητα είναι ο μόνος τρόπος προστασίας όλων των πολιτών απέναντι στις αυθαιρεσίες των τραπεζών" επισήμανε για το θέμα ο πρόεδρος του  Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάς.


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε