Βραβείο καινοτομίας στην ΣΙ Ρούσσος και Συνεργάτες

Business News

  Μια νέα καινοτόμο εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της εταιρείας  να έχουν πρόσβαση στις οφειλές τους για ΦΠΑ, φορολογία, φορολογία εισοδήματος , Ε9 Ενφια, ρυθμίσεις οφειλών που έχουν κάνει στην εφορία, κ.ά δημιούργησε η  εταιρεία Σ.Ι  Ρούσσος &Συνεργάτες Α.Ε  Σύμβουλοι Λογιστικών &Φορολογικών Υπηρεσιών. Όπως εξήγησε από την πλευρά της εταιρείας ο κ Μπάκας πρόκειται για μια ιδέα του Προέδρου της εταιρείας, η οποία ξεκίνησε το 2016 και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με εταιρεία πληροφορικής.  

Καινοτομίες για φοροτεχνικούς
Καινοτομίες για φοροτεχνικούς

 

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της βράβευσής του από το Impact Bite Awards 2018 "Business I.T Excellence" o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Στάθης Ι Ρούσσος, «η εφαρμογή myroussos αποτελεί εφαλτήριο για την τεχνολογική ανάπτυξη και ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των φορολογουμένων. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω web και επίσης σε mobile έκδοση (mobile friendly) , ώστε οι χρήστες να μπορούν να έχουν πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο βρίσκονται και όποτε αυτοί επιθυμούν.  

Η βραβευμένη εταιρεία Σ.Ι. Ρούσσος & Συνεργάτες προχώρησε ένα βήμα ακόμη. Ο εκάστοτε πελάτης - χρήστης της εφαρμογής, ειδοποιείται μέσω email και sms πριν λήξει η κάθε οφειλή (είτε αυτή είναι Φορολογική είτε Ασφαλιστική είτε αφορά δόση ρύθμισης), ώστε να είναι ενήμερος την κατάλληλη στιγμή και να γνωρίζει πότε και πόσα πρέπει να πληρώσει! Έτσι, εκτός του ότι έχει και μια συνολική εικόνα των οφειλών του, λαμβάνει και σχετική ειδοποίηση π.χ. απόδοσης του Φ.Π.Α. για συγκεκριμένο μήνα ή πληρωμή του ΕΦΚΑ ή πληρωμή δόσης ποσού που είναι σε ρύθμιση κ.ά. Η εφαρμογή διαθέτει απόδειξη παραλαβής ή μη του sms και του email, ώστε ο διαχειριστής (admin) της εφαρμογής να γνωρίζει αν παραδόθηκε ή όχι το sms και το email.

Τα μέλη του ΔΣ της Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΕ δέχθηκαν "βροχή συγχαρητηρίων" γιατί όπως είπαν εκπρόσωποι οικονομικών και παραγωγικών φορέων "Εξαιτίας της χρησιμότητας της εφαρμογής για τους πελάτες της αλλά και της καινοτομίας αναφορικά με τον κλάδο δραστηριοποίησης, η εταιρεία συμβάλλει στην ανάπτυξη της χρήσης της τεχνολογίας με στόχο τη βελτίωση των υπηρεσιών που παρέχει, αλλά και γενικότερα στην αναβάθμιση του κλάδου..."

 

 

 

Ποια είναι η εταιρεία Σ.Ι.ΡΟΥΣΣΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ Α.Ε.

Είναι ανώνυμη εταιρεία και δραστηριοποιείται στην παροχή Λογιστικών και Φορολογικών Υπηρεσιών σε Επιχειρήσεις, Ιδιώτες και Δημόσιους Οργανισμούς. Ιδρύθηκε από τον Ευστάθιο Ρούσσο, εγκεκριμένο λογιστή Α΄ τάξης, που αποφοίτησε από το University of East London. Η εταιρεία παράλληλα με την έδρα της, λειτουργεί υποκατάστημα στην Αθήνα που της επιτρέπει να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών και της δίνει την δυνατότητα της άμεσης επαφής και της έγκαιρης αντιμετώπισης.

 

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε