Νέες επενδύσεις από την ΜΕΒΓΑΛ

Business News

Πρόσφατα ολοκλήρωσε μία σημαντική επένδυση  ύψους 5,3 εκ. ευρώ που αφορά το τμήμα παραγωγής γιαούρτης και περιλαμβάνει: Εγκατάσταση νέας γραμμής παραγωγής με separator γιαούρτης -  Αγορά μηχανής συσκευασίας γιαούρτης ultra clean (υψηλής υγιεινής) και νέο χώρο συσκευασίας γιαούρτης, με προδιαγραφές clean area ISO 8 (κλιματισμός και φίλτρανση του αέρα).  

Πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ ολοκλήρωσε μία σημαντική επένδυση  ύψους 5,3 εκ. ευρώ
Πρόσφατα η ΜΕΒΓΑΛ ολοκλήρωσε μία σημαντική επένδυση ύψους 5,3 εκ. ευρώ

 

Η διοίκηση παρουσίασε τα νέα επενδυτικά σχέδια της ΜΕΒΓΑΛ σε δημοσιογράφους της Βόρειας Ελλάδας.

 

Με τη συγκεκριμένη επένδυση όπως δήλωσε η κα Χατζάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΜΕΒΓΑΛ « επιτυγχάνονται: Διασφάλιση υψηλής υγιεινής με μεγαλύτερη διατηρησιμότητα των παραγόμενων προϊόντων, αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας γιαούρτης και παράλληλα  δυνατότητες παραγωγής νέων προϊόντων για διεύρυνση της προϊόντικής γκάμας της εταιρείας που ήδη περιλαμβάνει περισσότερους από 170 κωδικούς».

Μαίρη Χατζάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος ΜΕΒΓΑΛ (δεξιά), Ραλλιώ Λεπίδου Δημοσιογράφος - Δημιουργός ka-business.gr

 

 

Στις σύγχρονες αυτές εγκαταστάσεις παράγεται το Νέο Στραγγιστό Γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ εδώ και λίγες μέρες, από τις 14 Μαΐου 2018.

Η υψηλή τεχνολογία των νέων εγκαταστάσεων υποτάσσεται στις απαιτήσεις των αυθεντικών παραδοσιακών γεύσεων, που η ΜΕΒΓΑΛ γνωρίζει άριστα! Έτσι η εταιρεία, έχοντας εμπειρία 5 γενεών στο γάλα, παράγει ένα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόν, ένα Στραγγιστό γιαούρτι από 100% ολόφρεσκο ελληνικό γάλα.

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η ιδανική δομή, η βελούδινη υφή και η πλούσια γεύση του, που δεν θέλεις να τελειώσει.

 

Η ΜΕΒΓΑΛ, με στόχο να υποστηρίξει το νέο προϊόν της, έχει σχεδιάσει ένα πλάνο trade ενεργειών, δειγματοδιανομών, γευστικών δοκιμών και παράλληλα επενδύει σε διαφημιστική δαπάνη.

 

 


Σχετικά με τη ΜΕΒΓΑΛ

Η ΜΕΒΓΑΛ (Μακεδονική Βιομηχανία Γάλακτος) είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φρέσκων γαλακτοκομικών προϊόντων στην Ελλάδα και η πρώτη στη Βόρεια Ελλάδα. Δραστηριοποιείται στην καρδιά της παραγωγής του αγελαδινού γάλακτος, στη Μακεδονία, όπου παράγεται το 67% του φρέσκου γάλακτος της Ελλάδας και εισκομίζει σταθερά πρώτη ύλη από 700 φάρμες της ευρύτερης περιοχής. Απασχολεί περίπου 640 εργαζόμενους, διανέμει τα προϊόντα της σε χιλιάδες σημεία πώλησης στην Ελλάδα και σε 37 χώρες σε όλο τον κόσμο και είναι πιστοποιημένη  για την ποιότητα της πρώτης ύλης, τη γνησιότητα των προϊόντων της και την υγιεινή των παραγωγικών της διαδικασιών. Με σεβασμό στην παράδοση και αφοσίωση στην ποιότητα, υπογράφει από το 1950 περισσότερα από 170 προϊόντα.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε