Νέο γραφείο για την Kleopas Alliott

Business News

  «Σχεδόν 30 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρείας και τη  δραστηριοποίηση της στην ελληνική αγορά τα νέα σύγχρονα γραφεία, συμβολίζουν το ιστορικό παρελθόν, τη συνεργασία με το διεθνές δίκτυο του Alliott Group, αλλά ταυτόχρονα  καθοδηγούν αισιόδοξα το μέλλον σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον», με αυτά τα λόγια ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Kleopas Alliott Businesss Consultants, καλωσόρισε φίλους, συνεργάτες και πελάτες στα νέα γραφεία της Kleopas Alliott Business Consultants στην Αθήνα.  

Νέο γραφείο για την Kleopas Alliott
Νέο γραφείο για την Kleopas Alliott

 

«Θα είμαστε πλέον ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας από πολλούς κλάδους, ενώ παράλληλα τα νέα μας γραφεία αντικατοπτρίζουν και τη δέσμευσή μας για διαρκή στήριξη και επέκταση των εργασιών μας όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά στη Μύκονο και τη Ρουμανία», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.

Την εκδήλωση τίμησε ο James Hickey, Chief Executive Officer of Alliott  Group δηλώνοντας, ότι η βραδιά των εγκαινίων σηματοδοτεί την πολυετή επισφράγιση μιας εξέχουσας συνεργασίας, η στρατηγική αυτή κίνηση ήταν αποτέλεσμα της αυξημένης ανάγκης των πελατών για εξειδικευμένες υπηρεσίες, σε μία αγορά σαν την ελληνική που είναι μέσα στην ευρωζώνη. Η Kleopas Alliott είναι μια από τις πιο αξιόλογες και εδραιωμένες εταιρείες στο χώρο της και λειτουργεί με ακεραιότητα και αφοσίωση στον πελάτη. Αξίες που συνδέονται άμεσα με τους ηθικούς πυλώνες του Alliott Group παγκοσμίως. Η ένταξή της στο δίκτυο του Alliott Group   ενισχύει ουσιαστικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες του οργανισμού μας στην Ελληνική αγορά.»

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε