Εκπτωτικές δράσεις από τον Λουμίδη

Business News

  Οι φετινές χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν στα Καφεκοπτεία Λουμίδη με προωθητικές ενέργειες και εξαιρετικές προσφορές από σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019.  

Δράσεις με αφορμή τις εκπτώσεις από τον Λουμίδη
Δράσεις με αφορμή τις εκπτώσεις από τον Λουμίδη

 

Τα καταστήματα των Καφεκοπτείων Λουμίδη συμμετέχουν στο χειμερινό πρόγραμμα εκπτώσεων και προσφέρουν στους επισκέπτες τους ελκυστικές εκπτώσεις με μοναδικές τιμές στις πιο αρωματικές και εκλεκτές ποικιλίες φρεσκοκομμένων καφέδων   και εκλεκτού χύμα τσαγιού για κάθε γούστο κάνοντας την εμπειρία της καθημερινής τους απόλαυσης ακόμα πιο συναρπαστική.

 

Στα Καφεκοπτεία Λουμίδη, μπορεί κανείς να απολαύσει αυτές τις ημέρες τα αγαπημένα του είδη καφέ και τσαγιού που συνδυάζουν την φρεσκάδα και την ποιότητα σε πολύ καλές τιμές.

Από τις 14 και ως τις 19 Ιανουαρίου η επίσκεψη στα Καφεκοπτεία Λουμίδη θα κρύβει  ευχάριστες εκπλήξεις αφού θα διατεθούν με έκπτωση 15% οι αγαπημένοι σε όλους ελληνικοί και στιγμιαίοι χύμα καφέδες (500γρ και άνω), οι  καφέδες φίλτρου και Espresso ( 400γρ και άνω) καθώς και οι συσκευασμένοι στιγμιαίοι καφέδες  (2 τεμάχια και άνω).

 

Στην  έκπτωση 15% και σε πολλές ξεχωριστές γεύσεις και αρώματα  προσφέρεται και το μοναδικό χύμα τσάι από σήμερα έως και τις 31 Ιανουαρίου. Οι κατηγορίες των τσαγιών περιλαμβάνουν το μαύρο αρωματικό τσάι με τριαντάφυλλο - αμύγδαλο, με μήλο - κανέλα (Ταξίδι στο Βόσπορο) και το μαύρο τσάι της Κεϋλάνης, ενώ στα πράσινα τσάγια συγκαταλέγεται το αρωματικό με πορτοκάλι - κανέλα (Αστέρι της Ανατολής), με περγαμόντο - πορτοκάλι (Μαροκινό Ηλιοτρόπιο), με μήλο (Απαγορευμένος Καρπός) και το επιλεγμένο πράσινο τσάι Gunpowder. Τέλος, από την  προσφορά δεν λείπει το Rooibos αρωματικό Χαρμάνι και  απολαυστικό εποχιακό τσάι.

 

Σχετικά με τα Καφεκοπτεία Λουμίδη

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη αποτελούν μια Ελληνική Οικογενειακή Επιχείρηση, η οποία επί τρεις γενιές προσφέρει με το ίδιο πάθος και μεράκι, τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς φρεσκοκομμένους καφέδες.

Η πλούσια γκάμα των προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει: Φρεσκοκομμένους καφέδες Ελληνικούς, Φίλτρου, Espresso, Στιγμιαίους,  Αρωματικούς, Ροφήματα, Τσάι, Γλυκά του Κουταλιού, Λουκούμια, Κεράσματα, Βουτήματα & Προτάσεις Δώρων.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη διαθέτουν καταστήματα σε Ομόνοια, Πειραιά, Μαρούσι, Καλλιθέα, Περιστέρι, Αγ. Δημήτριο, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Καστοριά & Χαλκίδα.

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε