Τρία νέα προγράμματα από τη Novacert

Business News

Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή αποτελούν τους επόμενους στόχους για την προώθηση των εξαγωγών Ρυζιού και Κονσερβοποιημένου Ροδάκινου.

οι επόμενοι στόχοι εξαγωγών της εταιρείας
οι επόμενοι στόχοι εξαγωγών της εταιρείας

 

. Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την ανακήρυξη αναδόχου, η Novacertανακοινώνει την ανάληψη καθηκόντων εκτελεστικού οργανισμού για τα εξής τρία Ευρωπαϊκά Προγράμματα Προώθησης:

  • Ενέργειες Ενημέρωσης και προώθησης Ρυζιού στην Ιορδανία, τον Λίβανο και τα Η.Α.Ε. της Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης Θεσσαλονίκης-ΕΑΣΘ ΑΕ, με διακριτικό τίτλο "EuropeanRice-RisetotheFlavour".
  • Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κονσερβοποιημένων ροδάκινων στηΝ. Κορέακαι τηΣιγκαπούρητης Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης - ΑΛ.Μ.ΜΕ. Α.Ε., με διακριτικό τίτλο "Freshcano-EuropeanFreshCannedPeaches".
  • Ενέργειες ενημέρωσης και προώθησης κονσερβοποιημένων ροδάκινων στονΚαναδά, την Κολομβία και το Μεξικότης Αγροτικής Εταιρικής Σύμπραξης - ΑΛ.Μ.ΜΕ. Α.Ε., με διακριτικό τίτλο "Freshcano-EuropeanFreshCannedPeaches".

Τα τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 8,5 εκ. ευρώ, αφορούν εκστρατείες τριετούς διάρκειας και περιλαμβάνουν σειρά ενεργειών όπως: συμμετοχή σε εκθέσεις, ενημερωτικές εκδηλώσεις, επιχειρηματικές αποστολές, διαφημιστικές καταχωρίσεις σε έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ηλεκτρονική ενημέρωση (website, socialmedia και εφαρμογές για smartphone), ενημερωτικά βίντεοκαι πληθώρα δράσεων με στόχο την προώθηση των προϊόντων στις χώρες - στόχους.

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε