Ημερίδα της ΕΔΕΕ για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Παραγωγή

Business News

  Η  τεχνητή Νοημοσύνη στην παραγωγική διαδικασία, είναι το θέμα ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Lazart  , στις 18.00 το απόγευμα  

Ημερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Παραγωγή
Ημερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την Παραγωγή

 

Στη διάρκεια της Ημερίδας θα αναπτυχθούν θέματα όπως

  • Τι είναι Τεχνητή Νοημοσύνη;
  • Ποια είναι η επίδρασή της στις επιχειρήσεις;
  • Παραδείγματα εφαρμογών λογισμικού που χρησιμοποιούν Τεχνητή Νοημοσύνη (ρομποτική, εργοστάσια του μέλλοντος)
  • Αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης στην επιχείρηση

 

Την εκδήλωση διοργανώνει το Τμήμα Μακεδονίας της ΕΕΔΕ και θα μιλήσουν ο Πρόεδρος  της ΕΕΔΕ Απόστολος Αιγυπτιάδης, ο Γιώργος Τσίκουλας Πρόεδρος Ομάδας Διοίκησης ΕΙΔΙΠ ΕΕΔΕ Τμήμα Μακεδονίας και την ενότητα θα συντονίσει η δημοσιογράφος Ραλλιώ Λεπίδου που θα κάνει και εισαγωγή.

Ο καθηγητής του ΑΠΘ Ιωάννης Βλαχάβας θα αναφερθεί στο θέμα «Επενδύοντας στην Τεχνητή Νοημοσύνη», ενώ ο Δημήτρης Τζοβάρας από το ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ , θα αναφερθεί στις «Ευρωπαϊκές δράσεις έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα Τεχνητής Νοημοσύνης».

Ο Κωστής Καγγελίδης από την εταιρεία Γνώμων ΑΕ θ αναφερθεί στο θέμα «τεχνητή νοημοσύνη , το disruption που δεν πρέπει να χάσουμε», ενώ ο Ευστράτιος Πελεκίδης από την SAP Hellas θα μιλήσει με θέμα «Πώς η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την παραγωγή».

Η ημερίδα θα κλείσει με τον Σωτήρη Σπανό από την Data Team με θέμα «Τεχνητή Νοημοσύνη και επιχειρηματικό λογισμικό» και τους Κώστα Γκιλή και Πέτρο Δημόπουλο (Λογισμός ΑΕ) με θέμα «Από τις κάρτες διάτρησης στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε