Δυο βραβεία για την ΚΑΥΚΑΣ

Business News

Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία στον χώρο του ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτισμού, ειδών τεχνολογίας κτιρίων και λύσεων διαχείρισης ενέργειας, που διακρίθηκε στα Sales Excellence Awards 2019 με δυο βραβεία στις κατηγορίες: Συνεργασιακές Πρακτικές - Cross Functional Team Co-operation και Ανάπτυξη Δικτύου Καταστημάτων.

από αριστέρα: Μάκης Θεοδώρου, Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας & Περιφερειακός Διευθυντής Λιανεμπορίου Νοτίου Αφρικής, GFK Hellas, και Ανδρέας Μακρυπίδης, Business Development & Solutions Director, ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.
από αριστέρα: Μάκης Θεοδώρου, Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάδας & Περιφερειακός Διευθυντής Λιανεμπορίου Νοτίου Αφρικής, GFK Hellas, και Ανδρέας Μακρυπίδης, Business Development & Solutions Director, ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε.

 

Το 2018 αποτέλεσε χρονιά-ορόσημο για την ΚΑΥΚΑΣ, καθώς επένδυσε στην επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου της, το οποίο ανέρχεται πλέον στα 60 καταστήματα σε Ελλάδα και 2 στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, το 2018 κατασκευάστηκαν 5 νέα καταστήματα, ενώ η εταιρεία προχώρησε σε αναβάθμιση 5 καταστημάτων της στην περιοχή της Αττικής με στόχο τη δημιουργία μίας μοναδικής αγοραστικής εμπειρίας. Ταυτόχρονα με σεβασμό προς το περιβάλλον η ΚΑΥΚΑΣ συνεχίζει να αναπτύσσει και να αναβαθμίζει το Δίκτυο των καταστημάτων της σύμφωνα με τις ενεργειακές απαιτήσεις της εποχής και να παρακολουθεί συστηματικά την ενεργειακή κατανάλωση των υποδομών της με στόχο την μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Η κα. Μαρίκα Λάμπρου Managing Director της ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε  πολύ περήφανοι για τις 2 διακρίσεις που ακουμπάνε στην καρδιά του οράματος της ΚΑΥΚΑΣ: την ολιστική προσέγγιση πελατών και έργων καθώς και την ανάπτυξη του δικτύου μας. H ευέλικτη οργανωτική δομή μας και η άριστη διατμηματική συνεργασία, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα, με γνώμονα πάντα την άμεση και άρτια εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών και συνεργατών μας. Παράλληλα, επεκτείνουμε την παρουσία μας και αναβαθμίζουμε τις εγκαταστάσεις μας, λειτουργώντας υποδειγματικά σε θέματα εξοικονόμησης ενέργειας καθώς και τεχνολογικής καινοτομίας, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία στα καταστήματα μας».

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε