Εφαρμογή Ka-business

Μία νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία από την εταιρία «Ασφάλειες Νταλιάνη Ε.Π.Ε.»

Business News

  Η ε π ιτυχημένη στο χώρο των ασφαλίσεων και πολυβραβευμένη επιχειρηματίας, Αγγελική Νταλιάνη , με ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο στο κλάδο των ασφαλειών, προχώρησε σε μία στρατηγικής σημασία συνεργασία με την  Interasco Α.Ε.Γ.Α. που  στόχο θα έχει την περεταίρω ανάπτυξη ποιοτικού δικτύου συνεργατών.    

από αριστερά:  Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ Interasco     Αγγελική Νταλιάνη, πρόεδρος Νταλιάνη ΕΠΕ     Κάρολος Σαΐας, διευθύνων σύμβουλος Interasco     Γιάννης Αθυρίδης, διαχειριστής Νταλιάνη ΕΠΕ     Παύλος Τριανταφύλλου, διευθυντής υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης Interasco
από αριστερά: Ναταλία Γιαννιού, Διευθύντρια πωλήσεων και μάρκετινγκ Interasco Αγγελική Νταλιάνη, πρόεδρος Νταλιάνη ΕΠΕ Κάρολος Σαΐας, διευθύνων σύμβουλος Interasco Γιάννης Αθυρίδης, διαχειριστής Νταλιάνη ΕΠΕ Παύλος Τριανταφύλλου, διευθυντής υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης Interasco

 

Η Interascο ιδρύθηκε το 2006 και μέχρι σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά, ως θυγατρική της εταιρείας Harel Insurance Investments and Financial Services. Η προκάτοχός της εταιρία ιδρύθηκε το 1891 στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο Όμιλος Harel είναι ο μεγαλύτερος ασφαλιστικός και χρηματοοικονομικός όμιλος με έδρα το Τελ Αβίβ, διαθέτει € 56 δις AUM, € 5,5 δις ετήσια παραγωγή & € 1,4 δις καθαρή θέση.

 

Η Ασφάλειες Νταλιάνη Ε.Π.Ε. δημιουργήθηκε το 1970 ως γενικός πράκτορας της Ελληνοβρετανικής Ασφαλιστικής με δραστηριότητα στη Θεσσαλονίκη και στα Βαλκάνια. Η εταιρεία διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα που προσφέρει στους πελάτες και στους συνεργάτες της. Αποτελεί μια δυναμική παρουσία στον χώρο των ασφαλιστικών υπηρεσιών και χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από όλο τον Ασφαλιστικό Κλάδο.  

 

Η συνεργασία της Interasco και της Ασφάλειες Νταλιάνη, σηματοδοτεί μια νέα εποχή που έχει σαν βάση την περαιτέρω παραγωγική ανάπτυξη και την παροχή προστιθέμενης αξίας στο πελατολόγιο παρέχοντας φερεγγυότητα, ηθικές αξίες, ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις. Το υποκατάστημα Βορείου Ελλάδος της Interasco αποτελεί τη βάση του νέου εγχειρήματος.

Αγγελική Νταλιάνη, Γιάννης Αθυρίδης, Κάρολος Σαΐας

 

 

 

Ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας τιμή και χαρά να καλωσορίσουμε την Ασφάλειες Νταλιάνη Ε.Π.Ε. Η στρατηγική συνεργασία της εταιρίας μας με ένα γραφείο με δυναμικό παρελθόν και μακρά παρακαταθήκη στην Βόρεια Ελλάδα, πιστεύω ότι ενισχύει περαιτέρω την προώθηση των επιχειρησιακών εργασιών με κοινούς στόχους και όραμα.  Συνενώνουμε τις δημιουργικές μας δυνάμεις, εφαρμόζοντας μια διαφορετική προσέγγιση στον ασφαλιστικό χώρο, πιστεύοντας ακράδαντα στην επιτυχία του νέου μας εγχειρήματος. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η συνεργασία, μόνο θετικά οφέλη μπορεί να αποφέρει. Είμαστε λοιπόν «ανοικτοί» σε συμπράξεις τέτοιου είδους με αξιόπιστες και φερέγγυες πρακτορειακές και μεσιτικές ομάδες που θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη της εταιρείας μας και θα αναδείξουν τον ρόλο του θεσμού της ιδιωτικής ασφάλισης.

 

Στην Interasco πιστεύουμε, ότι αυτό το μοντέλο στρατηγικών συνεργασιών μπορεί να επεκταθεί και να συνδράμει στη δυναμική ανάπτυξη και πρόοδο των ασφαλιστικών εργασιών μας».

 

Η κ. Αγγελική Νταλιάνη δήλωσε: «Είναι εξαιρετική τιμή για μας η πρόταση της Interasco για κοινή προσπάθεια ανάπτυξης. Αποφασίσαμε την συνεργασία με την εταιρεία σαν επιστέγασμα της μέχρι σήμερα πορείας μας, αλλά και εφαλτήριο μιας καινούργιας πορείας, ένα νέο ταξίδι ζωής που μόλις αρχίζει... Μαζί στην Θεσσαλονίκη, τώρα!».

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε