Εφαρμογή Ka-business

EPSILON NET A.E. και HiT A.E. ενώνουν τις δυνάμεις τους, στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης

Business News

  Πρόκαιται για μία συνεργασία που αλλάζει τα δεδομένα στον χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού για τις ξενοδοχειακές μονάδες και την εστίαση στην Ελλάδα, για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κάλυψη κάθε ανάγκης, προχώρησαν από κοινού η Epsilon Net ΑΕ και Hi T Α.Ε.  


 

Οι δυο εταιρείες μαζί, μετρούν περισσότερες από 2.000 εγκαταστάσεις ξενοδοχειακών λύσεων και πάνω από 400 σε καταστήματα αλυσίδων εστίασης. Με όχημα την πλέον προηγμένη και πρωτοποριακή τεχνολογία και τεχνογνωσία τους, οι Epsilon Net ΑΕ και HiT Α.Ε.θα δημιουργήσουν νέα προγράμματα & υπηρεσίες, με σκοπό την αναβάθμιση των υπηρεσιών όλων των εσωτερικών τμημάτων του τουριστικού κλάδου.

Όλος ο από κοινού σχεδιασμός, θα είναι βασισμένος

  • στις ανθρώπινες ανάγκες (Guest experience)
  • στις νέες τάσεις της αγοράς,
  • στην παροχή απομακρυσμένων ξενοδοχειακών υπηρεσιών (Mobility)
  • και στην δημιουργία νέων υπηρεσίων SaaS (Software as a service) οι οποίες θα είναι σύμφωνες με διεθνή πρότυπα και απαιτήσεις.

Η μεγάλη δυναμική εγκατάστασης, σε συνδυασμό με την πανελλαδική κάλυψη μέσω του δικτύου συνεργατών της Epsilon Net, θα εξασφαλίσουν πρόσβαση στις νέες λύσεις και στα καινοτόμα τα προϊόντα ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της επικράτειας.

 

 

Η HiT Hospitality Integrated Technologies A.E. μετρά πάνω από 25 χρόνια στον χώρο του τουρισμού και αποτελεί τον μεγαλύτερο HOSPITALITY INTEGRATOR στην Ελλάδα προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στην αγορά του τουρισμού.

 

Η Epsilon Net Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής επιχειρηματικού λογισμικού σε έργα του ιδιωτικού τομέα, με περισσότερα από 400 άτομα προσωπικό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συνεργάζεται με 30.000 και πλέον πελάτες και επαγγελματίες καθημερινά, ενώ καλύπτει με επιτυχία πάνω από το 65% της αγοράς των λογιστικών γραφείων και πάνω από το 70% της αγοράς σε συστήματα Μισθοδοσίας και HR.

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε