Εφαρμογή Ka-business

Ποιοι είναι οι 50 κορυφαίοι αντασφαλιστικοί όμιλοι;

Business News

Η Swiss Re είναι η κορυφαία αντασφαλιστική εταιρία για το 2018 με βάση τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, σύμφωνα με τον οίκο αξιολόγησης A.M. Best.


 

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Munich Re, η οποία βρισκόταν στην κορυφή της κατάταξης από το 2010, με εξαίρεση το 2016, όπου στην πρώτη θέση είχε βρεθεί πάλι η Swiss Re. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Hannover Rück, στην τέταρτη η SCOR ενώ την πεντάδα κλείνει με την Berkshire Hathaway.

 

"Προσδοκώ ότι η Swiss Re και η Munich Re θα συνεχίσουν να ανταγωνίζονται για την πρώτη θέση στο προσεχές μέλλον", δήλωσε ο Filippo Novella, οικονομικός αναλυτής του οίκου αξιολόγησης. "Είναι συλλογικά οι μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρίες στην αγορά και τα αντασφάλιστρα που παράγουν αποτελούν περίπου το 30%  των αντασφαλίστρων και των 50 εταιριών της λίστας".

 

Δείτε εδώ τη λίστα του A.M. Best με τις 50 κορυφαίες αντασφαλιστικές εταιρίες παγκοσμίως.

 

Η λίστα περιλαμβάνεται στην έκθεση του A.M. Best με τίτλο "Global Reinsurance: Fighting the Last War", η οποία δημοσιεύθηκε λίγες μέρες πριν το 63ο διεθνές Rendez-Vous de Septembre των αντασφαλιστών και ασφαλιστών, που θα πραγματοποιηθεί στο Monte Carlo από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2019. Στο φετινό Rendez-Vous αναμένουμε να ακούσουμε τις τελευταίες τάσεις της αντασφαλιστικής αγοράς αλλά και να μάθουμε περισσότερα για τα νέα προϊόντα και τις ασφαλιστικές λύσεις των κορυφαίων αντασφαλιστικών ομίλων.

 

ΠΗΓΗ: nextdeal.gr

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε