Εφαρμογή Ka-business

Γερμανικό κλιμάκιο στην 84η ΔΕΘ ενόψει της συμμετοχής της Γερμανίας στην 85η διοργάνωση

Business News

Παρουσία της Γενικής Προξένου της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη, κας Sibylla Bendig και του αναπληρωτή Γενικού Προξένου, κ. Carsten Müller, το κλιμάκιο είχε τεχνική συνάντηση με τη διοίκηση και στελέχη της ΔΕΘ-Helexpo, στην οποία η γερμανική πλευρά παρουσίασε τα πρώτα της σχέδια για την εκθεσιακή της συμμετοχή στην 85 η ΔΕΘ.


 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχε επίσης ο γενικός διευθυντής του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, κ. Αθανάσιος Κελέμης, ξεδιπλώθηκε τόσο η εκθεσιακή όσο και η πολιτική διάσταση που αποδίδουν οι Γερμανοί στην συμμετοχή της χώρας τους στην 85η ΔΕΘ. Στην παρουσίαση αναλύθηκαν οι τομείς που θα προβληθούν στο γερμανικό περίπτερο, όπου θα δοθεί έμφαση στην τεχνολογία, την καινοτομία και την επαγγελματική κατάρτιση.

 

Από την πλευρά της η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ανέπτυξε θέματα προώθησης της γερμανικής συμμετοχής, αλλά κι έναν ευρύτερο σχεδιασμό για τις αγορές-στόχους.

 

Η σημερινή δεν ήταν η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς προηγήθηκαν και άλλες τεχνικές συναντήσεις, ώστε να αναλυθούν λεπτομέρειες γύρω από τη γερμανική συμμετοχή και να διευθετηθούν τεχνικά ζητήματα.

 

Η προετοιμασία της γερμανικής συμμετοχής εξελίσσεται με ιδιαίτερα ταχείς ρυθμούς και προεξοφλεί ένα άρτιο και υψηλών προδιαγραφών εκθεσιακό αποτέλεσμα. Μάλιστα, στο γερμανικό περίπτερο θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις B2B συναντήσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος επιχειρηματικών συνεργασιών.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε