Εφαρμογή Ka-business

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους υποψήφιους επενδυτές για την ΕΛΒΟ.

Business News

Μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς επί ΣΥΡΙΖΑ, το υπουργείο Οικονομικών επιχειρεί να δώσει τελική λύση.


 

H Προκήρυξη θα εκδοθεί σε περίπου δέκα μέρες, όπως λένε αρμόδιες πηγές, πιθανότατα την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου. Από τότε που θα ανακοινωθεί το πλαίσιο της Προκήρυξης μέχρι που θα κλείσει η διαδικασία και επιλεγεί ο τελικός επενδυτής, θα μεσολαβήσουν μόλις είκοσι ημέρες. Και αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να μην προλάβει να συγκεντρώσει όσα θα προβλέπει η Προκήρυξη που θα βγει.

Ήδη πρέπει κάθε ενδιαφερόμενος να μπει στην πλατφόρμα της ΛΑΡΚΟ (Data Room) για να βρει τα στοιχεία της εταιρίας. Αφού πρώτα κάνει conditionality, στη συνέχεια θα δει την Προκήρυξη που θα εκδοθεί και το πλαίσιο της διαδικασίας που ξεκινά. Και έτσι θα μπορεί να κερδίσει άλλες 15 μέρες για να βρει και να ετοιμάσει τα στοιχεία. Νικητής θα αναδειχθεί όποιος προσφέρει το υψηλότερο τίμημα, γιατί πλέον δεν μπορεί να γίνει διαγωνισμός.

Κινητικότητα υπάρχει επίσης για τη ΛΑΡΚΟ και τα ΝαυπηγείαΣκαραμαγκά.  Ειδικά για το μέλλον και την τύχη της πολύπαθης ΛΑΡΚΟ, το σχέδιο διάσωσης «είναι πάρα πολύ δύσκολο», όπως λένε αρμόδιες πηγές της κυβέρνησης που επείγονται να βρεθεί λύση.

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε