Εφαρμογή Ka-business

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Τυποποίηση, τα Πρότυπα και την Ποιότητα

Business News

To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 21-22 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα Α. Τσιούμης της Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη και το στηρίζει επικοινωνιακά το www.ka-business.gr      


Θα αναφερθεί σε όλες τις θεματικές ενότητες που άπτονται των αντικειμένων της Τυποποίησης, των Προτύπων και της Ποιότητας με ειδική αναφορά στην ενότητα: Τυποποίηση και Πρότυπα για Ποιότητα στις Επικοινωνίες-Διακίνηση-Κατανάλωση και κύριο θέμα τις Τηλεπικοινωνίες.


Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Διεθνές Meeting με προσκεκλημένους ομιλητές στελέχη και  ειδικούς από ελληνικούς και διεθνείς φορείς με τίτλο Η "Networking of SME's with research, education-training and Governance". 

 

Το Συνέδριο διοργανώνεται από την «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ» (ΕΝΕΠΡΟΤ) με συνδιοργανωτές: το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Θεολογική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του ΤΕΙ Ηπείρου και το Ελληνο-Γερμανικό Επιμελητήριο.

 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου: http://eneprot5congress.blogspot.gr/2014_01_01_archive.html

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business News"
Κοινοποίησε