Εφαρμογή Ka-business

(video) Γαλανός: Νέος τύπος κοτόπουλο «φυτοάρωμα»

Business

  Τα κοτόπουλα ΓΑΛΑΝΟΣ διαφέρουν από τα υπόλοιπα κοτόπουλα γιατί, όχι μόνο εκτρέφονται κάτω από τις ιδανικές συνθήκες, αλλά και γιατί έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στη διατροφή τους.  


 

Διατρέφονται αποκλειστικά με φυτικές τροφές, ενώ η τροφή, στο σύγχρονο μύλο που διαθέτει η επιχείρηση, αποστειρώνεται και πελλετοποιείται πριν δοθεί για κατανάλωση στα ορνίθια. Επίσης η εταιρία  μας παράγει και μια γκάμα με 26 κρεατοσκευάσματα, μερικά εκ των οποίων είναι τηγανιές, εξοχικά, μπιφτέκι κοτόπουλο, σουτζουκάκια, μεξικάνικο  κατσαρόλας, Gordon bleu, nuggets, παϊδάκι κότας, πίτσα κοτόπουλου, κ.ά.

Η εταιρεία Γαλανός Α.Ε. ιδρύθηκε πριν από 48 περίπου χρόνια στην περιοχή της Έδεσσας του Ν. Πέλλας και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις στη Β. Ελλάδα. Απασχολεί περίπου 30 άτομα.

 

Ο Αντώνης Γαλανός, Διευθύνων Σύμβουλος «Κοτόπουλα Γαλανός»,  παρουσίασε την καινοτομία της παραγωγικής του μονάδας, στο πλαίσιο των εργασιών του 4ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» που διοργάνωσε το διαδικτυακό κανάλι ka-business.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business"
Κοινοποίησε