Εφαρμογή Ka-business

(video) Παρουσίαση Ομίλου HU.M.A.N.S & Προγραμματισμού Δράσεων

Business

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν καταρχήν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου, καθώς επίσης το εξελιγμένο λογότυπο , η παρουσία του Ομίλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο νέος ιστότοπός του.


 

Παράλληλα, παρουσιάστηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους οι δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι στιγμής από πλευράς Ομίλου, όπως και οι δράσεις άλλων φορέων που συμμετείχε έμπρακτα ο Όμιλος. Τέλος, έγινε ένας προγραμματισμός για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο.

Στο κλείσιμο της εκδήλωσης βραβεύθηκαν για την ανιδιοτελή προσφορά τους στον Όμιλο οι εξής: Συμεών Διαμαντίδης (πρώην Αντιπρόεδρος ΒΕΘ), Νίκος Παπαδόπουλος (Δασολόγος-Εργολήπτης Δημοσίων Έργων Πρασίνου), Αλεξία Κοσμίδου (εκ μέρους της οργάνωσης «Πνοή Ελπίδας»), Φιλίτσα Μίγκου (εκ μέρους του Συλλόγου Αμύντα Θεσσαλονίκης) και Δημήτριος Μασσάς (Τεχνικός Πληροφορικής).

Ευχαριστούμε για το παρών που έδωσαν στην παρουσίαση του Ομίλου τους: Κωνσταντίνο Ζέρβα (Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Δήμου Θεσσαλονίκης), Αραβέλλα Σαλονικίδου (Διαμερισματικός Σύμβουλος 3ου Διαμερίσματος), Πέτρο Παπαναούμ (Εκπρόσωπος ERGON Σύμβουλοι Μηχανικοί), Ευάγγελο Ζαφειρίδη (Εκπρόσωπος KOMBI) και Γεώργιο Τσαλή (Προπονητή Κολύμβησης Απόλλωνα Καλαμαριάς).

 

Στα πλαίσια της εκδήλωσης Παρουσίασης του Ομίλου και Προγραμματισμός των Δράσεων του, ο Όμιλος βράβευσε σημαίνοντα πρόσωπα για την ανιδιοτελή προσφορά τους σε αυτόν.

 

Δείτε το video

 


Βίντεο

Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business"
Κοινοποίησε