Εφαρμογή Ka-business

(video) Κάνουμε focus στις δράσεις του ka-business.gr για το 2013

Business

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το 4 ο και 5 ο Πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ», τον  Μάιο και Νοέμβριο του 2013 αντίστοιχα στην  Θεσσαλονίκη. Επιπλέον όπως κάθε χρόνο τo ka-business.gr βράβευσε 4 επιχειρήσεις για την καινοτομία,  την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.  Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασαν και οι έντυπες εκδόσεις του www.ka-business.gr το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» καθώς και η κοινωνική εταιρική ευθύνη που αναπτύσσει το www.ka-business.gr    


 

Δείτε τους απολογισμούς και τα video που ακολουθούν

(video) Απολογισμός 4ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» Μάιος 2013

Το  4ο πολυσυνέδριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 1200 ιντερνητικοί αναγνώστες μέσω live streaming στο web tv του ka-business και 698 σύνεδροι και ανέδειξε τα καλά της γης μας,   ΓΕΩΡΓΙΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ μέσα από τρεις θεματικές  ενότητες.  

 Δείτε τα video και Διαβάστε Περισσότερα εδώ

 

(video) Μέρος Β' Απολογισμός 4ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Η πρώτη θεματική αφορούσε στις «Προοπτικές του Αγροτικού Κλάδου» με κεντρικό ομιλητή τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη. Ακολούθησαν οι εξής ομιλητές:

Δείτε τα video και Διαβάστε Περισσότερα εδώ

 

(video) Μέρος Γ' Απολογισμός 4ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Στη Δεύτερη ενότητα επτά (7) επιτυχημένοι Έλληνες Παραγωγοί - που έχουν δουλέψει πάνω στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ,  έχουν επενδύσει σε αυτήν και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να μείνουν στην αγορά, παρά τις δυσκολίες της εποχής- παρουσίασαν το μυστικό της επιτυχίας τους. Πρόκειται για τους:

 

Δείτε τα video και Διαβάστε Περισσότερα εδώ

 

 

(video) Μέρος Δ' Απολογισμός 4ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Η τρίτη θεματική ενότητα αφορούσε στις «Προοπτικές του  Τουρισμού Σήμερα»

 

Δείτε τα video και διαβάστε εδώ

 

(video) Απολογισμός 5ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»: Next Generation, Νοέμβριος 2013

Η πρωτόγνωρη συμμετοχή κυρίως νέων επιστημόνων ,επιχειρηματιών και φοιτητών ανέδειξε την ανάγκη που υπάρχει σήμερα στην ελληνική κοινωνία για στήριξη ανάλογων προσπαθειών. Το 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» NEXT GENERATION  διοργάνωσε το διαδικτυακό κανάλι ka-business.gr με μεγάλη επιτυχία καθώς τις εργασίες του παρακολούθησαν περισσότερα από 1.700 άτομα και 2.000 διαδικτυακοί φίλοι μέσω live streaming  καθόλη τη διάρκεια της ημέρας .    

 

Δείτε τα video και διαβάστε Περισσότερα εδώ

 

(video) Εργαλεία ανάπτυξης και πως κερδίζεται το παιχνίδι της εξωστρέφειας

Δείτε τα video και διαβάστε Περισσότερα εδώ

 

 

(video) Αγροτική Ανάπτυξη: Προοπτικές και προκλήσεις.

Δείτε τα video και διαβάστε Περισσότερα εδώ

(video) Τουρισμός: Η επόμενη ημέρα και ποια είναι τα εργαλεία ανάπτυξης.

Δείτε τα video και διαβάστε Περισσότερα εδώ

 

(video) Ανθρώπινο Δυναμικό: Επένδυση στη Γνώση

Σε αυτή τη θεματική του 5 ου πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» που διοργάνωσε το διαδικτυακό κανάλι   www.ka-business.gr έκλεισαν την πρώτη τους επαγγελματική συνεργασία μία ομάδα φοιτητών του ΑΠΘ.  

 

Δείτε τα video και διαβάστε Περισσότερα εδώ

 

(video) Παρουσιάσεις ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ στο 5ο πολυσυνέδριο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» του ka-business.gr

Δείτε τις παρουσιάσεις στα video που ακολουθούν  

 

(video) Βραβεία ka-business.gr

To ka-business.gr στο πλαίσιο του 5 ου πολυσυνεδρίου "ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ" NEXT GENERATION  βράβευσε 4 επιχειρήσεις για την καινοτομία,  την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού.   

Δείτε τα video της βράβευσης

 

Διαβάστε τις έντυπες εκδόσεις του ka-business.gr το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»

Το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» -που βρίσκεται και σε ηλ. Μορφή-  διανέμεται δωρεάν στον κόσμο των πολυσυνεδρίων «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» και επιπλέον θα ταχυδρομείται σε επιλεγμένους οικονομικούς φορείς και επιχειρηματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Σκοπός της έκδοσής του, είναι να παρουσιάσει την επιχειρηματική δυναμική της χώρας μας, μέσα από συνεντεύξεις, ρεπορτάζ  και άρθρα ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στην αγορά και μπορούν να λειτουργήσουν ως στυλοβάτες στην ανάπτυξη της Εθνικής οικονομίας.

Διαβάστε εδώ

 

Κοινωνική εταιρική ευθύνη του www.ka-business.gr


(video) Το ka-business.gr στηρίζει το ταμείο «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του  www.ka-business.gr  και της έντυπης έκδοσής του, το περιοδικό «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  καιθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας που διεξάγονταν οι εργασίες του 5 ου  πολυσυνέδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ»  ο διοργανωτής το ka- business. gr συγκέντρωσε χρήματα στον κουμπαρά του για να στηρίξει οικονομικά το ταμείο «ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΚΥΡΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ».  

 

Δείτε το video

 

Το ka-business.gr στηρίζει τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Το ιδρυτικό Μέλος Αλέκα Γουγούση έκλεισε τις εργασίες του 4 ου Πολυσυνεδρίου «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ» με παρουσίαση του «ΜΑΖΙ»  


Δείτε το video

 

 

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Business"
Κοινοποίησε