Ηλεκτρονικές οδηγίες για το τέλειο γράμμα στον Αη Βασίλη

Child News

Τα ΕΛΤΑ ...διαμεσολαβούν και φέτος για να φτάσουν τα γράμματα των μικρών παιδιών και όχι μόνο στον Αη-Βασίλη.

Τα ΕΛΤΑ στέλνουν τα γράμματα των παιδιών στον Αη Βασίλη
Τα ΕΛΤΑ στέλνουν τα γράμματα των παιδιών στον Αη Βασίλη

 

 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζουν και φέτος τη δράση «Γράψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη» παρέχοντας ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης σε όλους αυτούς που θέλουν αυτές τις γιορτινές μέρες να επικοινωνήσουν, να «μιλήσουν», να καταθέσουν τις επιθυμίες και τις σκέψεις τους.

 

 

Oποιος μπει στο site να https://hohoho.elta.gr/μπορεί δει τα σημεία στα οποία υπάρχουν τα ειδικά κόκκινα γραμματοκιβώτια του Αη Βασίλη, τα οποία περιμένουν τους μικρούς τους φίλους από τις 3 Δεκεμβρίου έως και τις 4 Ιανουαρίου 2019 για να υποδέχονται και πάλι τα γράμματα μικρών και μεγάλων προς τον Άγιο Βασίλη, που πέρυσι ξεπέρασαν τα 120.000.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα τελευταία 27 χρόνια ανταποκρίνονται στο αίτημα να μείνει η ελπίδα ζωντανή και στέλνουν απαντήσεις σε πολλές χιλιάδες από αυτές τις επιστολές. 

 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος τα Χριστούγεννα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία βοηθάνε τους μικρούς μας φίλους να γράψουν το τέλειο γράμμα στον Άγιο Βασίλη!

 

 

 

Μπείτε στο , δείτε τα σχετικά βίντεο, κατεβάστε & εκτυπώστε υλικό για δημιουργική απασχόληση ή παίξτε online Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!

Ένα μικρό δώρο για τα χιλιάδες γράμματα που γεμίζουν κάθε χρόνο τα γραμματοκιβώτια των ΕΛΤΑ!

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Child News"
Κοινοποίησε