Εφαρμογή Ka-business

Παιδί και βότανα. Εκδήλωση στη ΔΕΘ

Child News

  «Παιδί και Βότανα» ονομάζεται η εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου από τις 17.00-19.00 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» της ΔΕΘ  

παιδί και βότανα , εκδήλωση στη ΔΕΘ
παιδί και βότανα , εκδήλωση στη ΔΕΘ

 

Το Κέντρο «Εργάνη», στο πλαίσιο του συνεδρίου της ΕΑΦΦΕ*  «Ο ΧΡΥΣΟΣ ΠΟΥ ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά: Ελληνικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και Εξωστρέφεια», οργανώνει τη δράση «ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ». Τα παιδιά θα ξεναγηθούν στο χώρο της έκθεσης και θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν, να μυρίσουν, να αγγίξουν αλλά και να γευθούν τα ελληνικά βότανα. Στο τέλος θα φτιάξουν και θα πάρουν μαζί τους ένα αναμνηστικό με βότανα της επιλογής τους.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς τους θα ενημερωθούν για το έργο Families_Share και θα ξεναγηθούν στον κόσμο της τεχνολογίας, μέσα από μια χρηστική και καινοτόμα εφαρμογή που προωθεί την ενεργή αλληλοϋποστήριξή τους.

Το Families_Share είναι καινοτόμο έργο που στοχεύει σε μια λύση από τη βάση για την ισορροπία μεταξύ της εργασιακής και οικογενειακής ζωής. Υποστηρίζει οικογένειες με φροντίδα παιδιών, παρέχοντας ένα ασφαλές υπόβαθρο για ενεργή ανταλλαγή υπηρεσιών και φροντίδα και διοργάνωση δρασηριοτήτων εκπαίδευσης και αναψυχής μετά το σχολείο, μέσα και έξω από αυτό. Το έργο βασίζεται τόσο στην ανάπτυξη μιας εύχρηστης τεχνολογικής εφαρμογής, όσο όμως και σε πραγματικά κοινωνικά δίκτυα γονέων, εκπαιδευτικών, φροντιστών.

Το έργο υλοποιείται σε πέντε χώρες και σε επτά πόλεις, όπου θα λειτουργήσουν «Εργαστήρια Πόλης» (City Labs). Ένα από αυτά υλοποιείται ήδη στη Θεσσαλονίκη με την ευθύνη του Κέντρου «Εργάνη». Για μας το έργο αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί θα δώσει μια ευκαιρία σε γονείς να ανταλλάξουν υπηρεσίες και γνώσεις διευκολύνοντας μια δύσκολη καθημερινότητα, ιδιαίτερα για όσες οικογένειες βιώνουν και την πίεση της κοινωνικο-οικονομικής κρίσης.

Πληροφορίες: www.families-share.eu  www.ergani.gr, www.eaffe.org+

 

Ή να ενημερωθούν από την ιστοσελίδα του έργου www.families-share.eu και του Κέντρου «Εργάνη» www.ergani.gr

 

* Ένωση Αρωματικών Φαρμακευτικών Φυτών Ελλάδας www.eaffe.org

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Child News"
Κοινοποίησε