Εφαρμογή Ka-business

«Τελευταίος φετινός σταθμός του Παραγωγικού Σκασιαρχείου η γνωριμία με 3 επιχειρηματίες»

Child News

To Παραγωγικό Σκασιαρχείο της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας ολοκλήρωσε τη δράση του για την φετινή σχολική χρονιά, όπου 45 μαθητές της Α' τάξης του 2 ου ΓΕΛ Γιαννιτσών φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΟΚ!Thess στις 9 Απριλίου 2019 για να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τρεις καινοτόμους επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές για την επιχειρηματική τους διαδρομή, την καθημερινή λειτουργία και το αντικείμενο της επιχείρησής τους.


 

Η κα Λήδα Παπατζήκα, στέλεχος της Αλεξάνδρειας Ζώνης, καλωσόρισε τους μαθητές στο Παραγωγικό Σκασιαρχείο, εισάγοντάς τους στις έννοιες της σύγχρονης οικονομίας και της επιχειρηματικότητας, ενώ στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο κ. Ανδρέας Σπυρίδης, Ιδρυτής και Managing Director της εταιρείας iTrust,  ένα performance marketing agency, το οποίο υποστηρίζει εγχώριες και διεθνείς εταιρείες να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, την αναγνωρισιμότητα των brand τους & να επεκτείνουν τα δίκτυα τους μέσω ολοκληρωμένων digital στρατηγικών.

 

Ο κ. Σπυρίδης σημείωσε την αξία της καλής τεχνογνωσίας και της εξειδίκευσης που θα πρέπει να κατέχει ένας υποψήφιος εργαζόμενος, ειδικά στο χώρο του digital marketing.

 

Στη συνέχεια ο κ. Παντελής Αγγελίδης, Ιδρυτής της εταιρείας VIDAVO, μιας πρωτοπόρας εταιρείας στην ανάπτυξη και παροχή ολοκληρωμένων τεχνολογικά προηγμένων, καινοτόμων λύσεων τηλεϊατρικής, με 500.000 ασθενείς και 500 μονάδες να έχουν χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, μίλησε στους μαθητές για τις ακαδημαϊκές και επιχειρηματικές επιλογές  του κάνοντας μια αναδρομή στις αλλαγές στο χώρο της πληροφορικής και της τεχνολογίας, σημειώνοντας ότι ήταν παρών όταν ήρθε το πρώτο e-mail στη Θεσσαλονίκη

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Child News"
Κοινοποίησε