Εφαρμογή Ka-business

25ο Δημοτικό Σχολείο: Γιορτή ERASMUS

Child News

  Γονείς και μαθητές του 25 ου Δημ. Σχολείου Θεσσαλονίκης,  καθώς και εκπρόσωποι της  Δ' Δημοτικής κοινότητας, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις και τα αποτελέσματα του προγράμματος ERASMUS+ « Nature soothes the customs » στα πλαίσια του εορτασμού των ERASMUSDAYS  στα σχολεία.  

Γιορτή ERASMUS Παρασκευή 11 0κτωβρίου στο 25ο Δημοτικό Σχολείο
Γιορτή ERASMUS Παρασκευή 11 0κτωβρίου στο 25ο Δημοτικό Σχολείο

 

Παρουσιάστηκαν τα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν στις χώρες συνεργασίας (Ρουμανία και Λετονία) και οι δράσεις που υλοποιήθηκαν  από εκπαιδευτικούς και  μαθητές κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά. Μέσα από το πλούσιο φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης, καθώς  την ενημέρωση που έγινε, δόθηκαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το εκπαιδευτικό σύστημα και τον πολιτισμό των άλλων χωρών. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στα ταξίδια μετέφεραν τη δική τους ξεχωριστή εμπειρία από τη γνωριμία τους με τους υπόλοιπους μαθητές.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα εργαστήριο έκπληξη για τους μαθητές που παραβρέθηκαν. Με κύριο στοιχείο τις σημαίες των συνεργαζόμενων χωρών δημιουργήθηκαν «οι erasmo-κατασκευές» που προκάλεσαν ενθουσιασμό και γέμισαν με χρώματα το χώρο του σχολείου!

 

 


Από: www.ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Child News"
Κοινοποίησε