Εφαρμογή Ka-business

14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη: Τουριστικό brand name πολλών καρατίων

Συνέδρια

  Η ανεκτίμητη αξία του ελληνικού κοσμήματος, το γλυκό brand name της πόλης, αλλά και ένας μοναδικός τρόπος να συνδυάζεται το φαγητό με τη μόδα ,όπως μόνο η Lady Butcher Κυπαρισσία Αντωνάρα, γνωρίζει, αποτελούν μια πρώτη ...γεύση των όσων θα παρουσιαστούν στο 14 ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη. Το τουριστικό brand πολλών καρατίων  

Μια πρώτη...γεύση των όσων θα ακουστούν στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη
Μια πρώτη...γεύση των όσων θα ακουστούν στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη

 

 

Για την ανεκτίμητη αξία του χρυσού, για την τουριστική αξία του ελληνικού κοσμήματος θα μιλήσει ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργυροχρυσοχόων Πέτρος Καλπακίδης.

Στη διάρκεια του Συνεδρίου, ο κ Καλπακίδης θα επαναφέρει μια πρόταση που αποτελεί πάγιο αίτημα των αργυροχρυσοχόων όλης της χώρας: «Να ενταχθεί ο κλάδος της Αργυροχρυσοχοϊας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα».

Ο κ. Μάριος Παπαδόπουλος, πρόεδρος της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, αισιοδοξεί για το μέλλον των ζαχαροπλαστείων και αποκαλύπτει το νέο, γλυκό brand name της πόλης!

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό αέρα με τις δράσεις  και τα πολυσυνέδριά μας «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» , τα οποία ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχουμε καταφέρει να δώσουμε σάρκα και οστά σε αρκετές από αυτές τις ιδέες.

Έχουμε δώσει βήμα στο ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό δυναμικό της χώρας μας, το οποίο πασχίζει να υιοθετήσει νέους τρόπους διεξόδου προς την ευημερία και την ανάπτυξη.

Φέραμε σε επαφή τους σωστούς επενδυτές με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που καινοτομούν και ψάχνουν να βρουν χρηματοδότη.

Αυτό είναι το www.ka-business.gr και το ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη, κάνουμε focus στις πετυχημένες επιχειρηματικές ιδέες και σας προσφέρουμε μια πρώτη...γεύση.

 

Ελάτε να δείτε ποιο είναι το νέο σύγχρονο μοντέλο επιχειρηματικότητας της χώρας μας , την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ και την ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ σήμερα, την ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ως καταλύτη συνεργασίας με τους παραγωγικούς φορείς, τους START UPPERS μας και το ποια ΠΡΕΠΕΙ να είναι η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 

 

 

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 6 Απριλίου 2019 από τις 9:30 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο ΤΗΕ ΜΕΤ της Θεσσαλονίκης και θα ολοκληρωθούν με τη βράβευση ανθρώπων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της καινοτομίας.

 

 

 

 

http://www.ka-business.gr/pages/EDITORIAL/21370/14o-polysynedrio-kainotomia-anaptyksh-diorganwsh-www-ka 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνέδρια"
Κοινοποίησε