Εφαρμογή Ka-business

14o Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη: Καινοτομία στη βραχυχρόνια μίσθωση

Συνέδρια

   Τη λύση για την ασφάλεια τόσο των ιδιοκτητών όσο και των ενοικιαστών καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης , ανακάλυψε ο Τάσος Μουτζούρης από την Epi-systems α.ε, την εταιρεία που ήδη προσφέρει ολοκληρωμένες τεχνολογικές λύσεις για ξενοδοχεία και εστιατόρια.  

Καινοτομία στη βραχυχρόνια μίσθωση
Καινοτομία στη βραχυχρόνια μίσθωση

 

Όπως εξηγεί στο  www.ka-business.gr ο υπεύθυνος της εταιρείας , «δημιουργήσαμε software και hardware» που δίνει τη δυνατότητα στους ενοικιαστές των καταλυμάτων να μπορούν με ασφάλεια να μπουν στο χώρο που νοίκιασαν οποιαδήποτε ώρα της ημέρας , με απόλυτη ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το κινητό τους.

«Με τον τρόπο αυτό παρέχουμε εγγύηση και ασφάλεια τόσο στους ενοικιαστές όσο και στους ιδιοκτήτες» , λέει ο κ Μουτζούρης και φυσικά είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χάσουν ποτέ...τα κλειδιά τους!

 

Αυτά κι ακόμη περισσότερα, όπως το ελληνικό διάσημο hamburger που συνδυάστηκε με τη μόδα, το νέο γλυκό brand name   της Θεσσαλονίκης και άλλα πολλά   που φέρνουν στο προσκήνιο τους ανθρώπους που καινοτομούν , θα παρακολουθήσετε στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη , στις 6 Απριλίου, στο ξενοδοχείο ΜΕΤ

Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στον διαδικτυακό αέρα με τις δράσεις  και τα πολυσυνέδριά μας «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» , τα οποία ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, έχουμε καταφέρει να δώσουμε σάρκα και οστά σε αρκετές από αυτές τις ιδέες.

Έχουμε δώσει βήμα στο ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό δυναμικό της χώρας μας, το οποίο πασχίζει να υιοθετήσει νέους τρόπους διεξόδου προς την ευημερία και την ανάπτυξη.

Φέραμε σε επαφή τους σωστούς επενδυτές με τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, που καινοτομούν και ψάχνουν να βρουν χρηματοδότη.

Αυτό είναι το www.ka-business.gr και το ΠΟΛΥΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Στο 14ο Πολυσυνέδριο Καινοτομία και Ανάπτυξη, κάνουμε focus στις πετυχημένες επιχειρηματικές ιδέες και σας προσφέρουμε μια πρώτη...γεύση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ 14ΚΑ ΕΔΩ

 

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ!

 

 

 


Από: ka-business.gr

Περισσότερα άρθρα στην κατηγορία "Συνέδρια"
Κοινοποίησε